Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientele pentru cele mai bune sarmale ardelenești cu varză dulce. Câtă ceapă și cât orez să pui în ele

Publicat:

Mesele de sarbatori sunt incomplete fara sarmale. Fiind unul dintre mancarurile preferate ale romanilor, acest preparat este pregatit de fiecare gospodina, din toate regiunile țarii noastre. Mulți spun insa ca cele mai aromate și gustoase sarmale facute vreodata sunt cele ardelenești. Ingredientele pentru cele mai bune sarmale ardelenești cu varza dulce. Cata ceapa și cat orez sa pui in ele.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana-Maria Racu: De sarbatori fiți prudenți la ce mincați și la ce beți

11:25, 29.04.2024 - Mesele pascale vin adesea „la pachet” cu consecințe neplacute. In acest sens, Ana-Maria Racu șefa secție nutriție a Agenției Naționale pentru Sanatate Publica a venit cu o serie de recomandari pentru populație. ”Sarbatorile pascale sint adesea asociate cu un consum abundent de alimente și cu trecere…

Ingredientele secrete care revoluționeaza mesele fara gluten

15:25, 25.04.2024 - Adoptarea unei diete fara gluten poate fi plina de noi posibilitați și ingrediente fascinante. Deși la inceput poate parea o provocare sa elimini glutenul, multe ingrediente alternative pot aduce un suflu nou in preparatele tale, facand fiecare masa nu doar sigura, dar și delicioasa.

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Sarmale de post cu varza acra, reteta strabunicii. Se punea un ingredient special care le dadea un gust dulce

14:40, 09.04.2024 - Pentru romani, nu exista masa de sarbatoare fara delicioasele sarmale. Daca iți dorești sa iți incanți familia și musafirii cu o varianta inedita a acestui preparat, merita sa te inspiri dintr-o rețeta veche de sarmale de post cu varza acra, populara pe vremea strabunicilor noștri. Un ingredient special,…

Sarmale de post ca la bunica acasa. Nu sunt facute cu ciuperci, ingredientele care ii dau o aroma speciala

11:10, 20.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara sarmale de post ca pe vremea bunicilor, fara ciuperci sau griș. Care sunt alimentele și ierburile aromatice de care ai nevoie și cum sa gatești preparatul pentru a ieși savuros. Sarmale de…

Rețete cu legume de primavara

14:11, 18.03.2024 - Primavara este poate cea mai buna perioada pentru a ne bucura din plin de legume proaspete. Consumul de fructe și legume de sezon este minunat și benefic pentru sanatate, dar și pentru buget. Inspira-te, așadar, din unele dintre cele mai delicioase rețete cu legume de primavara.De ce este bine sa prepari…

Secretul unei cepe de 1 kilogram. Poate fi crescuta in gradina de oricine

10:30, 28.02.2024 - Ca in cazul și altor soiuri de legume, fermeirii pricepuți știu despre celebrul soi de ceapa de 1 kilogram, denumit „Ailsa Craig”. Este vorba de un soi de ceapa cu creștere rapida, care formeaza bulbi mari, rotunjiți, galbeni, de forma inalta. Așa ca,


Ce parere ai despre aceasta stire?