Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inflamația din organism ar putea explica de ce unii oameni sunt mai vulnerabili la forme severe de COVID-19

Publicat:

Exista o variație uriașa in severitatea bolii printre cazurile de COVID-19. Unii oameni dezvolta forme ușoare, cu simptome apropiate racelii, care trec de la sine in cateva zile, pe cand alții dezvolta simptome chinuitoare, care pot dura saptamani, și ajung la , in stare grava. Studii recente sugereaza ca inflamația cauzata in organism de raspunsul imunitar e cel mai bun indicator al gradului de severitate a bolii - adica arata daca persoana infectata va face o forma grava de COVID-19 sau nu.Daca la inceputul pandemiei existau foarte multe necunoscute despre severitatea bolii

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oboseala cronica, o problema frecventa in societatea moderna – de ce apare și cum poți combate aceasta stare?

19:21, 30.04.2024 - Intr-o societate moderna agitata și mereu conectata, oboseala cronica a devenit o problema tot mai frecventa. Ritmul alert al vieții, presiunea crescanda la locul de munca, necesitatea de a fi mereu conectat la tehnologie și alte factori stresanți contribuie la epuizarea fizica și mintala a multor persoane.…

Ilinca Dandoczi: „Turda Arena este doar pentru handbal”… Fals sau adevarat?

17:40, 16.04.2024 - Weekend-ul trecut am putut fi martorii unui eveniment ce a marcat inaugurarea unui obiectiv extrem de important pentru orașul noastru și anume Turda Arena, dar cum nu putem vedea toți cu aceeași ochi, parerile negative și „rauțe” nu au intarziat sa apara. Pe langa concertele live, activitațile pentru…

REPUBLICA CEHA A INTERZIS HHC. EI SPUN CA ESTE DOAR TEMPORAR.

00:16, 12.04.2024 - Guvernul ceh incearca sa rezolve problema lipsei de reglementare a HHC prin trecerea canabinoidului sintetic pe lista substanțelor interzise care creeaza dependența. Potrivit presei cehe, produsele care conțin HHC, cum ar fi uleiurile, dulciurile sau rezervele pentru vaporizatoare, ar putea fi cumparate…

Peștele-minune. Scrumbia de Dunare curata vasele de sange de grasimi si reduce riscul de tromboza

14:45, 15.03.2024 - Scrumbia este un pește salbatic care migreaza din Marea Neagra in Dunare, pentru reproducere și nu se hranește pe tot traseul dus-intors. Scrumbia de Dunare are numeroase beneficii pentru sanatate. Specialistii au plasat-o pe primul loc in topul celor mai sanatoase si gustoase soiuri de peste. Secretul…

Statul Texas da in judecata Pfizer pentru deezinformare in problema vaccinurilor COVID 19

13:35, 21.02.2024 - Procurorul general din Texas, Ken Paxton, a dat in judecata compania Pfizer, Inc., pentru reprezentarea in mod ilegal a eficacitații vaccinului sau impotriva COVID-19 și pentru incercarea de a cenzura discuțiile publice despre produs. Pfizer a angajat acte și practici false, inșelatoare și inșelatoare…

Alerta in Italia pentru febra Dengue. Crește numarul controalelor la frontiera

15:21, 15.02.2024 - Brazilia a ajuns la 512.353 de cazuri probabile de Dengue, potrivit ultimelor date publicate de Ministerul Sanatații. Numai in acest an, au fost confirmate 75 de decese din cauza bolii și alte 350 sunt investigate. Numarul cazurilor s-a dublat de patru ori fața de aceeași perioada a anului trecut TRANSMITEREA…

Droguri de 100 de ori mai puternice decat morfina lipsesc din seiful Spitalului Judetean Brașov

09:45, 15.02.2024 - Zece fiole de Fentanil, un opioid de 100 de ori mai puternic decat morfina si de 30-50 de ori mai puternic decat heroina, au disparut din seiful Spitalului Clinic Judetean Brasov, anunța BZB, potrivit g4media.ro. Fentanilul este un opioid puternic, cu efect letal, daca este utilizat necorespunzator.…

Riscul de cancer pulmonar plutește in aer. Dr. Beatrice Mahler explica de ce nefumatorii sunt expuși acestei boli

20:01, 05.02.2024 - Daca in cancerul pulmonar ”fumatul nu mai suprinde pe nimeni”, in cazul nefumatorilor, aceasta boala este consecința ”nivelului crescut de poluanți in aerul exterior”, avertizeaza dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” . Medicul subliniaza ca ”efectele negative…


Ce parere ai despre aceasta stire?