Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident șocant în Deva! Un bărbat drogat a încercat să smulgă din brațele unei mame un copil de doi ani

Publicat:

Scene de groaza intr-o piața din Deva in cursul zilei de azi! Un barbat in varsta de 29 de ani, despre care se banuiește ca s-ar fi aflat sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, a incercat sa smulga din brațele unei mame un copil de doi ani. In prezent, pentru fapta sa, agresorul este cercetat de oamenii legii.  

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz socant la Anenii Noi. Un barbat si-ar fi ucis feciorul, apoi a incercat sa arunce casa in aer: Ce spune poliția

12:35, 02.05.2024 - Un barbat din raionul Anenii Noi și-ar fi omorat propriul fiu de 38 de ani. Potrivit informațiilor, imediat dupa crima, suspectul ar fi produs o deflagrație la domiciliu. Ulterior fiind preluat și transportat la spitalul raional Anenii Noi cu diverse arsuri pe suprafața corpului.

Incident șocant in Constanța/Elev batut cu bolobocul, in fața unui liceu, de catre un barbat

08:51, 08.04.2024 - Un incident șocant a ajuns in atenția polițiștilor constanțeni. Un adolescent, in varsta de 15 ani, ar fi fost agresat fizic de catre un barbat, de 45 de ani. Scenele s-ar fi derulat in apropierea unui liceu din Constanța, in toiul zilei. Victima agresiunii are 15 ani. Un elev de liceu, minor, a fost…

Incident șocant la gala RXF! Yamato Zaharia a reacționat dur, dupa ce l-a scos pe Dustinel afara cu forța: ”Cand vii drogat...”

14:15, 22.03.2024 - Ultima gala RXF s-a terminat cu un scandal uriaș! Enervat de aitudinea lui Dustinel, Yamato Zaharia l-a scos afara cu forța, iar reacțiile publicului au fost controversate. Luptatorul a reacționat dur, dupa ce multe persoane l-au judecat pentru ceea ce a facut!

Incident grav la Spitalul Vaslui. Un pacient a cazut de la etaj in timp ce incerca sa evadeze dintr-un salon COVID

14:15, 01.03.2024 - Incercare tragica de evadare in Vaslui. Un barbat internat la Spitalul Județean a incercat sa fuga, dar a cazut pe geam și este in stare grava. Un barbat, de 64 de ani, internat intr-un salon destinat pacienților cu gripa și COVID-19 la Spitalul Județean Vaslui, s-a prabușit cand a incercat sa evadeze…

Cum a reacționat Miruna Pascu, dupa ce Vlad Pascu a incercat, din nou, sa fie eliberat din arestul preventiv. Mama șoferului drogat: ”A fost un copil...”

18:45, 27.02.2024 - Vlad Pascu a incercat, din nou, sa ii convinga pe magistrați sa il elibereze. Mama șoferului drogat iși dorește cu orice preț acest lucru, astfel ca a facut declarații despre noua contestație a fiului ei. Iata ce a spus Miruna Pascu!

Scene desprinse din filmele de groaza, la Iasi: un barbat a incercat, prin lovituri cu ciocanul, sa omoare o prostituata!

11:30, 23.02.2024 - Atac sangeros la Iasi, intr-un caz care a socat o tara intreaga. O tanara de 20 de ani se zbate intre viața și moarte la spital dupa ce a fost lovita in repetate randuri cu ciocanul in cap de 25 de ani. Individul a atacat-o fara mila chiar in momentul cand femeia i-a deschis usa. […] The post Scene…

Incident șocant in Capitala! Un barbat și-a incendiat soția, dupa ce i-a spus ca-l parasește

20:05, 14.02.2024 - Un barbat in varsta de 60 de ani ar fi aruncat atat asupra sa, cat și asupra soție o substanța inflamabila, dupa care ar fi aprins o sursa de foc. Mama femeii a suferit și ea arsuri. Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin.

Parinți injunghiați de fiul drogat. Acesta l-a atacat și pe politistul care a incercat sa-l imobilizeze

14:01, 14.02.2024 - Incident grav la Galați: un barbat și-a injunghiat parinții, iar apoi a ranit cu cuțitul un polițist. Atacatorul a fugit, insa a fost prins la scurt timp de polițiști. In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunile de violența in familie și ultraj. Doua persoane au fost ranite grav,…


Ce parere ai despre aceasta stire?