Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În România au ajuns 600 de orfani ucraineni de la începutul războiului

Publicat:

au ajuns 600 de orfani ucraineni de la inceputul razboiului Foto: Pixabay.com.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITATI - 600 de orfani ucraineni au ajuns în România de la începutul razboiului, iar 260 sunt înca în grija autoritaților.

17 dintre acești copii, însoțiți de doua profesoare, au fugit acum o saptamâna din Odesa, iar acum se afla într-un centru din Sectorul 4 al Capitalei, unde participa zilnic la cursurile tinute pe internet de profesori ucraineni ramasi acasa si ascunsi în buncare.

Ministerul Familiei anunța…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marea Neagra e acum una dintre cele mai minate mari. Aproape 100 de mine au fost gasite de la inceputul razboiului din Ucraina

08:40, 20.04.2024 - Marea Neagra este una dintre cele mai minate mari din lume din acest moment. Bombele din apa pot ramane zeci de ani un pericol pentru navele de pe mari. In continuare in multe ape din lume ies la suprafața mine din al Doilea Razboi Mondial sau chiar din Primul. 

Blocați pe munte 'in adidași', in condiții de zapada și frig: Tinerii din Ucraina fug in Romania de teama razboiului

10:36, 18.04.2024 - O operațiune de salvare a trei cetațeni ucraineni este in curs in Munții Maramureșului. Autoritațile au fost alarmate de unul dintre ucraineni, de 27 de ani, care a transmis ca alți doi, de 45 și 46 de ani, sunt in hipotermie și nu mai pot continua drumul.

Ciuca: Traficul din Bucuresti nu tine cont de ideologie, desi sunt unii care se afla de la inceputul mandatului pe contrasens

19:15, 08.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni ca Sectorul 1 al Capitalei se confrunta cu probleme legate de gunoaie si de sobolani și ca traficul, aerul, educatia si serviciile din Bucuresti nu tin cont de ideologie, explicand astfel alianta intre liberali si social-democrati.

Crima in Capitala: O ucraineanca si-a ucis soțul

13:10, 10.03.2024 - O femeie din Ucraina, in varsta de 68 de ani, a fost retinuta de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, dupa ce si-a injunghiat mortal sotul cu un cutit de bucatarie in urma unui conflict spontan intr-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei. „La data de 10.03.2024, procurorii Parchetului…

Crima in București: o ucraineanca de 68 de ani si-a ucis sotul cu un cutit de bucatarie intr-un apartament din Sectorul 6

13:05, 10.03.2024 - O femeie din Ucraina, in varsta de 68 de ani, a fost retinuta de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, dupa ce si-a injunghiat mortal sotul cu un cutit de bucatarie in urma unui conflict spontan intr-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei.

Medvedev neaga ca Rusia a incercat sa-l asasineze pe Zelenski in bombardamentul din Odesa: „E evident pentru oricine ca nu acesta a fost motivul atacului”

22:21, 07.03.2024 - Atacul efectuat miercuri asupra orasului ucrainean Odesa nu a avut ca tinta delegatiile presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski si premierului grec Kyriakos Mitsotakis, a afirmat joi, 7 martie, fostul președinte și premier rus Dmitri Medvedev, deși mai multe explozii au fost inregistrate in apropierea…

Pentru prima oara de la inceputul razboiului din Ucraina, o echipa ruso-americana de astronauți a fost trimisa pe ISS

16:55, 05.03.2024 - O capsula Crew Dragon la bordul careia s-a aflat un echipaj ruso-american a ajuns, marti, pe Statia Spatiala Internationala (ISS). Echipajul Crew-8, format din trei astronauti ai NASA si un cosmonaut, a decolat duminica seara de la centrul spatial Cape Canaveral, din Florida. Intr-o inregistrare video…

Acțiunile recente din Republica Moldova sunt similare cu cele de la inceputul razboiului Rusia - Ucraina (ministrul german de externe)

08:51, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, informeaza dpa, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?