Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În plină campanie electorală, o senatoarea a demisionat din PNL

Publicat:
În plină campanie electorală, o senatoarea a demisionat din PNL

In plina campanie electorala, o senatoarea a demisionat din PNL

Senatoarea Lucica Muntean si-a anuntat, luni, in plen, demisia, din PNL, precizand ca iti va continua activitatea ca parlamentar neafiliat.

"Astazi, mi-am dat demisia din PNL si imi voi continua activitatea ca senator neafiliat", a spus Lucica Muntean, luni, de la tribuna Senatului.

Potrivit site-ului Senatului, in decembrie 2020, Lucica Muntean este senator ales in 6.12.2020 in Circumscriptia electorala nr. 22 Hunedoara si validat in data de 21.12.2020.

Ce spunea senatoarea in martie cand colegii ei din Ptroșani…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unde a fost surprinsa Diana Șoșoaca in plina campanie electorala: „Romania este pe cai mari!”

21:50, 23.05.2024 - Diana Șoșoaca a ieșit la calarit Diana Ivanovici Șoșoaca a mers in padure alaturi de Luis Lazarus și de soția acestuia pentru a participa la o ședința de calarit. Senatoarea s-a filmat in timp ce mangaie animale și transmite un mesaj pentru toți romanii in plina campanie electorala. „Strangeți echipamentul?…

Un primar aflat in plina campanie electorala verfica stadiul lucrarilor de asfaltare cu un bolid de lux

07:50, 21.05.2024 - In imagine se vede cum primarul Alin Ioan Moldoveanu asista la lucrarile de asfaltare de pe o strada din Campina și a parcat mașina de lux la doar cațiva metri de un utilaj.Conform declarațiilor de avere, media veniturilor sale lunare ca primar este de 16.900 de lei.

UPDATE: Un fost primar PSD, actual candidat, reținut in plina campanie electorala, la Pogana!

12:50, 20.05.2024 - UPDATE: CONFIRMARE… Reprezentanții Direcției Generale Anticorupție au confirmat printr-un comunicat oficial faptul ca fostul primar de la Pogana, Marcel Gafu, a vrut sa le de șpaga polițiștilor de la Poliția Economica, veniți duminica, in control la magazinul soție sale. Ofițerii DGA au precizat ca…

Un fost primar PSD, actual candidat, reținut in plina campanie electorala, la Pogana!

11:21, 20.05.2024 - TUPEU… Fostul primar interimar de la Pogana, Marcel Gafu, a fost reținut de poliție, pentru ca a vrut sa mituiasca polițiștii veniți sa controleze magazinul soției sale. Acesta este și candidatul PSD-ului la funcția de primar și daca procurorul de caz va decide sa il duca in fața unei instanțe pentru…

Campanie electorala plina de jigniri in SUA. Biden și Trump se insulta reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fara margini”

10:35, 19.05.2024 - Campania electorala din Statele Unite devine tot mai tensionata, pe masura ce se apropie momentul alegerilor prezidențiale. Donald Trump nu inceteaza din a-l jigni pe Joe Biden, insa nici actualul președinte nu se lasa mai prejos.

Zi decisiva la CCR: Judecatorii se pronunța in plina campanie electorala pe comasarea alegerilor

07:10, 14.05.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) dezbate, marti, sesizarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu Ordonanța de Urgența a Guvernului privind organizarea alegerilor din 9 iunie.

Oficial | Președintele ANPC a demisionat. Horia Constantinescu intra in campanie electorala

18:40, 15.04.2024 - Horia Constantinescu a semnat, luni, 15 aprilie 2024, cererea de demisie din funcția de președinte al Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).Demisia intra in vigoare incepand cu data de 24 aprilie 2024, potrivit unui comunicat de presa.

1,5 mld. lei de la bugetul de stat pentru primarii, in plina campanie electorala

16:05, 06.03.2024 - Administratia Fondului pentru Mediu a anunțat programul ce vizeaza realizarea de sisteme de alimentare cu apa, canalizare si epurare a apelor uzate, pentru care a fost alocat un buget de 1,5 miliarde de lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?