Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

In plin scandal, seful Volkswagen face o declaratie neasteptata: Sa ne distram putin!

Publicat:

sustine ca vrea ca angajatii companiei sa aiba parte de putina distractie la locul de munca, declaratia fiind una neasteptata, in contextul scandalului noxelor.

se indeparteaza astfel de stilul de conducere al fostului director executiv, , care a demisionat luna trecuta, noteaza Bloomberg.

In prima sa sesiune de intrebari-raspunsuri de cand a preluat fraiele gigantului auto, omul de afaceri a prezentat noua strategie de business a companiei, dar si un cod de conduita pentru angajati, diferit fata de cel de dinainte.

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Airbus vrea sa vanda in China peste 100 de aeronave de mari dimensiuni

12:30, 04.06.2024 - Airbus este in negocieri pentru o vanzare majora de aeronave A330neo catre China, discutiile fiind impulsionate de vizita de luna trecuta a presedintelui chinez Xi Jinping in Franta, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Prețul cuprului a atins maximul istoric

13:26, 21.05.2024 - Prețul cuprului a atins maximul istoric. Prețul tonei de cupru a atins cel mai ridicat nivel din istorie, in continuarea unei tendințe de apreciere care dureaza de cateva luni și care este alimentata de intrarea investitorilor financiari pe piața cuprului, in așteptarea unor probleme de aprovizionare,…

„La Crucible, miroase foarte urat” » Declarația unui iranian a detonat Campionatul Mondial de Snooker! Se pregatește o schimbare ISTORICA: „Exista un preț pentru orice, ne place sau nu”

12:55, 25.04.2024 - Foaierul teatrului Crucible, din Sheffield, este casa Campionatului Mondial de snooker din 1977. Aici au caștigat și au bifat cele mai importante recorduri jucatori precum Ray Reardon, Steve Davis sau Stephen Hendry. Dar exista o mare presiune, in ultimul an, ca cel mai important turneu din snooker…

Tesla reduce preturile in urma incetinirii vanzarilor

13:55, 21.04.2024 - Tesla Inc a redus preturile in China si SUA, pietele sale cheie, dupa ce vanzarile trimestriale de vehicule electrice (EV) dezamagitoare au contribuit la majorarea stocurilor, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Apple a eliminat WhatsApp si Threads din App Store din China, la ordinul Beijingului. Motivul invocat

10:30, 21.04.2024 - Compania americana Apple a eliminat WhatsApp și Threads din magazinul sau de aplicații din China, in urma unui ordin din partea organului de supraveghere a internetului din țara, care a invocat motive de securitate naționala, relateaza CNN.„Suntem obligați sa respectam legile din țarile in care operam,…

Apple a scos WhatsApp și Threads de pe App Store-ul din China, la ordinele guvernului chinez

14:55, 19.04.2024 - Apple a anunțat ca a eliminat WhatsApp și Threads, aplicații deținute de Meta, de pe varianta chineza a App Store-ului sau, la ordinele guvernului de la Beijing. Motivul ar fi ingrijorarile cu privire la securitatea naționala pe care guvernul chinez le-a exprimat cu privire la cele doua aplicații. Alte…

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

Motivul pentru care avioanele Forțelor Aeriene Romane fac zboruri la inalțimi mici pe teritoriul Romaniei

22:31, 20.03.2024 - Avioanele Fortelor Aeriene Romane fac in aceste zile zboruri la inaltimi mici pe teritoriul Romaniei, ceea ce poate determina ingrijorare in randul cetatenilor, avertizeaza, miercuri, Ministerul Apararii Nationale (MApN), potrivit businessmagazin.ro. Potrivit paginii de Facebook a MApN, aeronavele executa,…


Ce parere ai despre aceasta stire?