Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În ce investește Valerie Lungu cei mai mulți bani. Influencerița, declarații exclusive la Antena Stars: „Să îmi permit tot ce îmi doresc...”

Publicat:

In exclusivitate pentru , a marturisit in ce investește cei mai mulți bani. Ce dorințe are influencerița atunci cand vine vorba de viitor. A dezvaluit cate sacrifii face pentru a-și cumpara tot ce iși dorește.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat soțul viața lui Sensy! Influencerița face declarații exclusive: "Ma simțemam vinovata pentru ceea ce am facut" / VIDEO

22:45, 30.04.2024 - Viața lui Sensy s-a schimbat la 360 grade, dupa ce l-a cunoscut pe soțul ei. Cum a ajuns influencerița șa aiba viața la care a visat, dupa ce s-a confruntat cu subaprecierea și lipsa increderii de sine.

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Valerie Lungu și iubitul ei iși doresc sa devina parinți! Ce le-a marturisit influencerița fanilor despre acest aspect: „Am fost sa facem analize...” / FOTO

11:10, 21.04.2024 - Valerie Lungu și iubitul ei iși doresc sa devina parinți pentru prima data! Influencerița a facut declarații cu privire la acest aspect important din viața ei și a partenerului sau de viața. Iata ce le-a marturisit vedeta fanilor ei de pe rețelele de socializare!

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu! A pierdut 50.000 de euro, dar a și caștigat. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 26.03.2024 - Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu. Bruneta face declarații exclusive despre ocupația care ii aduce venituri, in momentul de fața. Care este cea mai mare suma pe care vedeta a caștigat-o din noua afacere.

Ce calitați trebuie sa aiba viitorul iubit al lui Bibi! Cantareața, declarații exclusive despre cum vrea sa fie noul partener / VIDEO

23:01, 01.03.2024 - Daca pe plan profesional totul ii merge ca pe roate, Bibi ne-a vorbit, in exclusivitate pentru Spynews.ro, și despre viața personala, mai precis viața amoroasa. Cantareața ne-a spus ca nu are iubit, insa ne-a enumerat calitațile pe care le cauta la viitorul partener. Cum trebuie sa fie tanarul care…

Ce pretenții are Rux și Opulența de la viitorul iubit! Influencerița da carțile pe fața. Declarații exclusive

23:51, 25.02.2024 - Ce pretenții are Rux și Opulența de barbatul din viața ei. Bruneta ne-a dezvaluit care sunt calitațiile pe care ar trebui sa le intruneasca viitorul iubit. Influencerița vorbește deschis despre prioritați, dar și despre empatie.


Ce parere ai despre aceasta stire?