Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini ȘOCANTE din centrul Capitalei. Un bărbat a atacat cu o bâtă un trecător (VIDEO)

Publicat:

Incident in centrul Capitalei. Un barbat a atacat cu o bata un trecator, dupa care l-a lovit in regiunea capului.Cazul dat avut loc ieri, chiar in fața unui centru comercial. Scena șocanta a avut loc sub privirile a mai mulți oameni care treceau prin zona.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora! Un barbat de 28 de ani a fost impușcat in centrul capitalei: Individul care a tras din arma, reținut

20:00, 30.04.2024 - Un barbat din centrul capitalei a fost impușcat de un indivit de 44 de ani, care deținea arma ilegal. Potrivit informațiilor tanarul a fost transportat la Spitalul de Urgența pentru ingrijiri medicale.

Un barbat a atacat la intamplare o femeie cu cuțitul, in Centrul Vechi al Capitalei. Anunțul Parchetului

21:05, 24.04.2024 - Un barbat in varsta de 74 de ani a fost reținut, dupa ce a atacat cu cuțitul o femeie, in varsta de 57 de ani. Incidentul șocant a avut loc miercuri dupa-amiaza, in Centrul Vechi al Capitalei.

Atenție, șoferi! O cursa de ciclism va pune stop traficului din centrul capitalei

09:15, 24.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca duminica 28 aprilie 2024, orele 6:00-18:00, va fi sistat traficul rutier, inclusiv transportul public, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfant, tronsonul cuprins intre str. Mitropolit G. Banulescu - Bodoni și str. A. Pușkin, cu redirecționarea acestuia pe strazile…

Accident cumplit in centrul Capitalei, in Piața Unirii! Un barbat a murit

10:10, 10.04.2024 - Un accident grav s-a produs miercuri dimineața, 10 aprilie, in centrul Capitalei, in zona Pieței Unirii. La fața locului au intervenit atat salvatorii, cu ambulanțe, cat și polițiștii. Accidentul a avut loc pe strada Halelor, din București. Acolo unde, din primele informații, un pieton a fost lovit…

Rușii au atacat Kievul cu rachete Kinjal. Explozii in centrul capitalei ucraienene, zece oameni raniți. E alerta aeriana in toata țara

07:50, 21.03.2024 - Mai multe explozii au fost auzite joi dimineata in centrul capitalei Kiev dupa o alerta aeriana de rachete si drone lansate de Rusia. Cel puțin 10 persoane au fost ranite in atac, printre ele fiind și un copil. 

Scene șocante intr-o benzinarie din Sectorul 5 - Tanar de 18 ani, atacat cu un topor (VIDEO)

19:25, 08.03.2024 - Un tanar in varsta de 20 de ani este cercetat pentru tentativa de omor de catre procurorii bucuresteni dupa ce l-a atacat cu toporul pe un baiat in varsta de 18 ani cu care avea neintelegeri mai vechi, incidentele violente au avut loc intr-o benzinarie din Sectorul 5 al Capitalei, sub privirile mai…

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Circulația troleibuzelor din zona, afectata

17:55, 28.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, intersecție cu strada Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni. Potrivit RTEC, este afectata circulația troleibuzelor din zona.

(video) Spelunca de droguri, descoperita in centrul capitalei: Șase tineri drogați, reținuți

16:15, 23.02.2024 - Șase persoane luate pe sus de oameni legii, pentru deținere, consum și cirlculație ilegala de droguri. Cazul a fost inregistrat Polițiștii Inspectoratului de Poliție Centru. Persoanele vizate risca pana la 5 ani de pușcarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?