Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini explozive! Alessandra Ambrosio, lipsită de inhibiţii! A renunţat la haine şi a pozat goală!

Publicat:

Are 34 de ani si este mamica a doi copii, dar continua sa faca furori cu formele ei apetisante, fapt pentru care a realizat un pictorial fara "perdea".

Astfel, îngerasul Victoria’s Secret a renuntat la inhibitii si la haine si a pozat goala, în toata splendoarea, ea protejându-si sânii doar cu mâinile.


Imaginile inedite, care au fost publicate pe contul de socializare al acesteia, au fost realizate de fotograful si au facut înconjurul lumii.

este un…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inna, lipsita de inhibiții in cel mai mic sutien din garderoba. Cum s-a filmat cantareața in ținuta sumara

16:11, 21.05.2024 - Inna și-a surprins fanii in cele mai fierbinți ipostaze, pe rețelele de socializare. Cantareața a renunțat la inhibiții și a pozat in cel mai mic sutien din garderoba pregatita pentru vacanța.

Senatorul Cristian Niculescu Țagarlaș: In Maramureș avem cea mai buna echipa pentru a caștiga alegerile din 9 iunie

15:55, 30.03.2024 - Senatorul liberal Cristian Niculescu Țagarlaș considera ca in Maramureș, PNL are cea mai buna echipa pentru a caștiga alegerile pentru Primaria Baia Mare și Consiliul Județean. El mai spune ca Baia Mare a stat prea mult timp intr-un con de umbra, fiind lipsita de investiții. ”In Maramureș avem cea mai…

Cea mai frumoasa antrenoare de fitness din Romania, apariție fara sutien. Imaginile senzuale au disparut de pe internet

15:56, 22.03.2024 - Cea mai frumoasa antrenoare de fitness din Romania, a renunțat la inhibiții. Femeia cu un trup sculptat a renunțat la in inhibiții, dar și la sutien și s-a fotografiat intr-o ipostaza surprinzatoare. A urcat imaginile senzuale pe rețelele de socializare, dar au disparut la scurt timp. Imagini senzuale…


Ce parere ai despre aceasta stire?