Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imaginea zilei » Iese Halep, intră Hagi » Poza viitorului surprinsă într-un meci de juniori

Publicat:

Nu e nici o greseala, nici un joc de cuvinte! E chiar schimbarea surprinsa pe tusa, in aceasta fotografie. 

Tweet
, varul Simonei, si , nepotul "Regelui", ambii joaca la . Poza este facuta in Serbia la turneul pentru copiii nascuti in 2000.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Juniori | Academia lui Gica Popescu, mai buna decat academia lui Gica Hagi

17:40, 12.05.2024 - Grupa de copii și juniori nascuți in anul 2016 a Academiei „Gica Popescu“ a caștigat, astazi, ediția 9 a Cupei Speranțelor. Competiția a fost gazduita in Ramnicu Valcea in intervalul 10-12 Mai. Puștii lui Ionuț Cimpoeru au avut un traseu greu, dar s-au descurcat bine. Au ieșit din grupe cu victorii…

Unde a fost surprinsa de 1 mai șefa statului

14:50, 01.05.2024 - De Ziua internaționala a solidaritații oamenilor muncii, Președinta Maia Sandu a vizitat Substația Asistența Medicala Urgenta Botanica Astazi, cu prilejul Zilei internaționale a solidaritații oamenilor muncii, Președinta Maia Sandu a mers in vizita la Substația Asistența Medicala Urgenta Botanica, unde…

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

O fetița de doi ani din Serbia, data disparuta, surprinsa alaturi de doua romance. Au fost vazute intr-o stație de tramvai din Viena

14:05, 02.04.2024 - O fetița de doi ani din Serbia a fost data disparuta, iar de curand, ar fi fost vazuta in Austria, impreuna cu doua romance. Femeile au strigat un nume, sperand ca fetița va reacționa, dar nu a raspuns. Acum, poliția incearca sa afle daca este vorba chiar despre copila data disparuta din Serbia.

FOTBAL Platanul Marna și Crasna Moftin au deschis noua ediție a campionatului in liga a 4-a, seria A de juniori

14:15, 24.03.2024 - In debutul campionatului liga a 4-a, seria A, Crasna Moftin a invins pe terenul echipei Platanul Marna , arbitrajul condus de Peter Alin. The post FOTBAL Platanul Marna și Crasna Moftin au deschis noua ediție a campionatului in liga a 4-a, seria A de juniori first appeared on Informatia Zilei .

Volei masculin – juniori. Doi sportivi suceveni la lotul național al Romaniei

14:35, 07.03.2024 - Sportivii suceveni Ioan Verciuc si Luca Ghiuta pregatiți la LPS de profesor-antrenor Bogdan Macsim fac parte din lotul național al Romaniei U18. Selecționata Romaniei va participa in aceasta saptamana la turneul 2 de calificare la Campionatul European U20 Tallinn-Estonia. The post Volei masculin – juniori.…

Bianca Dragușanu a implinit astazi 42 de ani. Cum a fost surprinsa blondina de la primele ore ale zilei / FOTO

14:10, 06.03.2024 - Zi speciala pentru Bianca Dragușanu. Blondina iși sarbatorește astazi ziua de naștere, caci a implinit 42 de ani. Cum a fost surprinsa de cei apropiați inca de la primele ore ale zilei.

Meciuri atractive in prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

06:51, 21.02.2024 - Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Campina a gazduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a doua grupe din etapa județeana a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.


Ce parere ai despre aceasta stire?