Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

“Ida”, marele câştigător al Oscarurilor Europene

Publicat:

Filmul "Ida", regizat de polonezul , este marele castigator al celei de-a 27-a editii a galei de Film (, EFA), desfasurata sambata seara la Riga.
Aceasta coproductie Polonia-Danemarca, realizata in alb-negru, a primit premiul pentru "Cel mai bun film european" al anului, iar a fost desemnat "Cel mai bun regizor european". a primit si premiul pentru "Cel mai mai bun scenarist european", pe care il imparte cu , cu care a colaborat pentru scenariul filmului "Ida".
"

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai bune parfumuri Chanel ale tuturor timpurilor

09:55, 17.04.2024 - Cele mai bune parfumuri Chanel ale tuturor timpurilor Indiferent de preferințele fiecaruia, parfumurile Chanel au reușit sa cucereasca inimile oamenilor din intreaga lume. Ele sunt sinonime cu eleganța, rafinamentul și luxul atemporal. Chanel No. 5 Chanel No.5 este cel mai de succes parfum feminin din…

Statele Unite suspecteaza Rusia ca dezvolta o arma nucleara spațiala

19:05, 15.02.2024 - Arma respectiva ar avea drept obiectiv țintirea sateliților. Numai ca, din informațiile de care dispun serviciile americane de informații, nu este vorba de o amenințare „urgenta”, Rusia neincepand inca sa dezvolte acest tip de arma. Ideea de mai sus, anunța „Le Point”, a fost lansata miercuri, 14 februarie,…

„Sauna secretelor”, in avanpremiera la Arad, la Cinema Arta

11:40, 13.02.2024 - Cel mai bun documentar european din 2023 (European Film Awards), propus de Estonia la premiile Oscar 2024 și caștigator la Sundance, „Sauna secretelor” („Smoke sauna... The post „Sauna secretelor”, in avanpremiera la Arad, la Cinema Arta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?