Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Icoana "Sfânta Treime" poate dispărea dintr-un moft al Patriarhului Kiril. Se află în condiţii ameninţătoare (VIDEO)

Publicat:

Importanta icoana "" de la Moscova este in pericol. Asta dupa ce a fost scoasa din si dusa in lui Hristos, principalul templu al , la insistenta .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ambasada Franței din Moscova a fost vandalizata cu simboluri amenințatoare care fac trimitere la razboi

17:30, 25.04.2024 - Trei capete de mort si un „Z” - simbolul interventiei ruse in Ucraina -, o „fresca” de un gust indoielnic, au fost desenate de anonimi pe zidurile sediului Ambasadei Frantei, in centrul Moscovei, relateaza Le Figaro, informeaza News.ro. 

Sfantul Gheorghe, conducatorul militarilor. Ce sa nu faci in aceasta zi importanta

19:06, 23.04.2024 - Sfantul Mare Mucenic Gheorghe s-a nascut din parinți creștini in Cappadocia, in timpul domniei imparatului Dioclețian, in secolul al IV-lea. A slujit in armata imparatului și a fost direct afectat de persecuțiile impotriva creștinilor incepute in anul 303. El și-a marturisit credința in Hristos și a…

Ținta-simbol pe care Ucraina planuiește sa o loveasca. „Vom face acest lucru in prima jumatate a anului”

12:55, 03.04.2024 - Al treilea atac asupra podului Kerci, care leaga Crimeea anexata de Rusia, este „inevitabil”, spun serviciile de informații militare ale Ucrainei, care pun la punct o tactica pentru a distruge podul folosit de Moscova și ca ruta de aprovizionare pentru armata rusa, transmite The Guardian.In ultimele…

Medvedev a publicat „formula de pace” a Rusiei: cele șapte condiții trasate de fostul lider de la Kremlin

16:26, 14.03.2024 - Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, in prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate de la Moscova, cere capitularea Ucrainei in schimbul incetarii razboiului și includerea acestei țari in Rusia.

Conflicte diplomatice la nivel religios. Biserica Ortodoxa Rusa amenința Biserica Ortodoxa Romana

10:36, 13.03.2024 - Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a decis in ședința din 29 februarie a.c. ca sa extinda in forța teritoriul canonic in Republica Moldova și fostele teritorii romanești aflate acum in Ucraina. In Moldova se intarește structura Mitropoliei Basarabiei, iar in Ucraina prin inființarea structurii…

Conflicte diplomatice la nivel religios. Biserica Ortodoxa Rusa amenința Biserica Ortodoxa Romana

10:30, 13.03.2024 - Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a decis in ședința din 29 februarie a.c. ca sa extinda in forța teritoriul canonic in Republica Moldova și fostele teritorii romanești aflate acum in Ucraina. In Moldova se intarește structura Mitropoliei Basarabiei, iar in Ucraina prin inființarea structurii…

Mitropolitul Vladimir a plecat in Rusia: A oficiat o liturghie, la Moscova

13:10, 11.03.2024 - Mitropolitul Vladimir se afla intr-o vizita in Rusia. Acesta a oficiat o liturghie in biserica „Sfanta Treime cea de Viața Datatoare” din Konkovo, Moscova, reprezentanța Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Funeraliile opozantului rus Aleksei Navalnii, desfașurate in condiții stricte de securitate. Rușii s-au adunat pentru a participa la ceremonia de ramas bun.

12:45, 01.03.2024 - O multime de rusi s-a adunat in fata bisericii din Moscova, unde vineri va avea loc ceremonia de ramas bun dedicata liderului opozitiei, Aleksei Navalnii, care a murit in urma cu doua saptamani intr-o inchisoare din Arctica, in circumstante neclare.


Ce parere ai despre aceasta stire?