Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hugh Jackman, suspect de cancer de piele pentru a doua oară! Actorul trece prin clipe grele: „Am fost la doctorul meu...”

Publicat:

trece prin clipe grele in aceste momente. Actorul este suspect de cancer de piele pentru a doua oara și nu are parte liniște de cand a mers in vizita la medicul sau. Starul a fost diagnosticat de mai multe ori cu aceasta boala și suferit doua biopsii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fost jucator de la Dinamo trece prin clipe grele: Apelul suporterilor din DDB

17:11, 14.04.2024 - DDB Prahova a anuntat, duminica, in social media, ca fostul jucator dinamovist Ionut Serban are nevoie urgenta de donare de sange.“Fostul nostru jucator, Ionut Serban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor.

Catalin Zmarandescu, suspect de cancer. Detaliul care l-a alarmat pe concurentul de la Survivor All Stars: „Nu era in regula”

13:40, 03.04.2024 - Intors recent de la Survivor All Stars, Catalin Zmarandescu a facut dezvaluiri șocante! Fostul luptator a dezvaluit ca este suspect de cancer. In timpul unui control medical, el l-a rugat pe medic sa-i analizeze o pata pe care o avea pe unul dintre picioare. Ce a aflat nu a fost deloc pe placul lui!…

Zodia protejata de Univers pana in mai 2024. Acești nativi vor uita de suferința si de clipe grele

10:50, 31.03.2024 - Anul 2024 va marca inceputul unei perioade excelente pentru o zodie din horoscop. Va avea noroc in dragoste, cariera, dar și pe plan financiar. In plus, acest semn zodiacal va fi protejat de Univers și nu va intampina probleme pana in mai 2024. Viața acestui nativ va fi lipsita de greutați și se va…

„Am fost luata cu targa!”. Claudia Patrașcanu, despre cele mai grele momente din cariera. Artista a trecut prin clipe cumplite

20:20, 18.03.2024 - Claudia Patrașcanu a vorbit despre cele mai grele momente din cariera ei. Artista a trecut prin clipe cumplite, astfel ca a avut momente cand a fost luata cu salvarea de la evenimentele pe care le onora. Iata ce declarații a facut fosta soție a lui Gabi Badalau despre acest subiect delicat!

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

Clipe de coșmar » Doua atlete au parasit Campionatele Mondiale indoor de la Glasgow pe targa: „I se vedea osul prin piele”

13:41, 03.03.2024 - Maria Vicente (22 de ani) și Margot Chevrier (24 de anI) au suferit accidentari grave in cadrul CM in sala de la Glasgow, spaniola și-a rupt tendonul lui Ahile, iar franțuzoaica și-a fractura glezna. Pentru Maria Vicente și Margot Chevrier ediția din acest a Campionatelor Mondiale in sala de la Glasgow…

Zodia nefericita a lunii martie. Acești nativi vor trece prin clipe grele

09:21, 06.02.2024 - Luna martie nu vine cu cele mai bune vești pentru o zodie! Acești nativi vor fi nefericiți in perioada urmatoare. Ei vor varsa multe lacrimi in primavara, dar vor avea de invațat lecții importante. Viața lor se va schimba radical și vor fi urmariți de ghinion la tot pasul.

Clipe grele pentru Carmen Tanase. Ce mesaj a postat actrița pe rețelele de socializare: ”Tare dor o sa ne fie” / FOTO

13:55, 05.02.2024 - Carmen Tanase trece prin momente dificile in aceasta perioada. Actrița a suferit o mare pierdere, patrupedul sau, Obama, a murit. Pe rețelele de socializare a fost postata o imagine cu acesta, alaturi de cateva cuvinte deosebite, fiind menționat și faptul ca ii va fi simțita lipsa.


Ce parere ai despre aceasta stire?