Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop APRILIE 2024. A început cea mai puternică lună din an! Ce vești vin pentru nativii fiecărei zodii

Publicat:

A inceput aprilie, a doua luna de primavara din calendar. Iar pe langa faptul ca mai toți ochii sunt ațintiți pe prognoza meteo, pentru ca mulți vor sa profite de vremea frumoasa, pentru a se plimba in aer liber, sa se bucure de primavara și sa vada copacii infloriți, pasionații de tot ceea ce ține […] The post Horoscop APRILIE 2024. A inceput cea mai puternica luna din an! Ce vești vin pentru nativii fiecarei zodii first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mercur intra in retrograd in 1 aprilie. 3 zodii care se vor confrunta cu schimbari majore

12:40, 01.04.2024 - Vești noi pentru zodii! Mercur intra astazi, 1 aprilie, in retrograd! Destinele pentru trei zodii vor trece prin schimbari majore, pentru care trebuie sa fie pregatite. Nativii sunt puși in fața unor situații greu de trecut, cu care vor fi nevoiți sa se obișnuiasca.

Trei zodii vor fi cerute in casatorie in luna aprilie. Primavara va avea o alta semnificație pentru ele

10:10, 22.03.2024 - Viața a trei zodii din horoscop se va schimba radical in acest an. Nativii se logodesc și vor trai clipe unice alaturi de partenerii lor. Luna aprilie vine cu multe cereri in casatorie și multe surprize, la care nimeni nu se aștepta.

Doua zodii vor avea parte de o primavara așa cum și-au dorit. Se anunța noroc pe toate planurile pentru nativi

23:35, 16.03.2024 - Doua zodii din Horoscop vor avea parte de o primavara așa cum și-au dorit. Astrele aduc acum cele mai bune vești pentru ei. Iata cine sunt norocoși pentru care se anunța noroc pe toate planurile in urmatoarea perioada!

Trei zodii care incep primavara cu stangul. Nativii sunt loviți de ghinion pe toate planurile

16:25, 01.03.2024 - Vești proaste pentru trei zodii din horoscop! Nativii vor fi loviți de ghinion la inceputul acestei primaveri și vor incepe cu stangul noua etapa. Ei sunt nevoiți sa iși amane planurile importante pentru altadata, caci vor avea parte de eșec.

Doua zodii vor intra in conflicte in luna martie 2024. Nativii vor avea probleme

20:00, 29.02.2024 - Doua zodii din Horoscop vor intra in conflicte in luna martie 2024. Astrele aduc acum cele mai rele vești pentru ei. Iata cine sunt ghinioniștii pentru care se anunța probleme pe toate planurile, dar și ce sfat le dau specialiștii!

HOROSCOP: Nativii unei zodii sunt puși serios pe cearta la munca și asta nu le va aduce niciun beneficiu

07:10, 28.02.2024 - Berbec – azi te concentrezi mai mult pe cei din jurul tau decat pe propriile tale nevoi. E posibil ca cineva foarte apropiat sa depinda azi exclusiv de tine. Taur – e timpul sa-ți arați curajul. Azi e momentul potrivit sa accepți o schimbare, o propunere de colaborare. Asta va duce la succes. Gemeni…

Zodia care va primi o mulțime de vești bune pe finalul lunii februarie 2024. Nativii vor avea parte de noroc in perioada urmatoare

21:25, 08.02.2024 - O zodie din Horoscop va avea parte de vești bune pe finalul lunii februarie 2024. Astrele aduc doar vești pe masura așteptarilor pentru a cești nativi in Noul An. Iata cine sunt norocoși care iși vor vedea visul implinit!

Calitatile fiecarei zodii chinezesti. Cu ce te pot cuceri nativii Sarpe, Iepure sau Tigru

00:16, 08.02.2024 - Te-ai gandit vreodata ca pot exista mai multe sisteme de astrologie? Intr-adevar, astfel de sisteme se bazeaza pe esența mitului și a superstiției și se poate sa ajungem in punctul in care sa realizam ca, de fapt, credem in fiecare cate puțin, așa cum se mai spune. Fiecare civilizație și-a dezvoltat…


Ce parere ai despre aceasta stire?