Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hello Chef, sezon 2, episod 8. Rețeta de tartă cu cremă de fistic a la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Publicat:

sezon 2 a inceput, iar a intrat din nou in bucatarie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de inalta calitate, selecționate cu grija din oferta variata Kaufland.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente

11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…

Rețeta de supa crema de urzici. Un preparat perfect pentru acest sezon

13:30, 20.04.2024 - Daca iubești urzicile, insa nu mai ai idee cum sa le gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noivenim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru supa crema de urzici. Este un preparat perfect pentru acest sezon. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas

20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…

Chef Roxana Blenche și Chef Samuel Le Torriellec sunt gazdele noului sezon Hello Chef, ce va avea premiera sambata, de la 14.30, la Antena 1

13:10, 27.02.2024 - Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon savuros, ce imbina preparatele tradiționale cu gastronomia internaționala, incepand din 2 martie, in fiecare sambata, de la ora 14.30. Astfel, Chef Roxana Blenche și Chef Samuel Le Torriellec ii vor purta pe telespectatori intr-o adevarata aventura culinara,…

Cum faci o tarta cu scorțișoara, fara coacere și fara zahar. Respecta regulile din rețeta și nu are cum sa nu iți iasa

14:55, 13.02.2024 - Tarta delicioasa cu scorțișoara, fara coacere și fara zahar. Rețeta simpla pe care nu poți sa o ratezi!Ingrediente:1 cana de miez de nuca (se pot folosi și migdale sau nuci caju)1 cana de curmale, fara samburi1 cana de stafide1 lingurița de scorțișoara1 lingura de miere sau sirop de arțar (opțional,…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?