Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Harghita: Circulaţie în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ

Publicat:

Circulatia rutiera pe toate drumurile nationale din Harghita se desfasoara in conditii de iarna, in urma ninsorilor care au inceput sa cada joi dimineata.



de , , a declarat pentru AGERPRES ca se intervine de la ora 3,00, cand a inceput sa ninga, si toate utilajele de deszapezire se afla pe teren. Stratul de zapada de pe carosabil este cuprins intre 1-2 centimetri si nu s-au inregistrat, deocamdata, blocaje sau dificultati in trafic.

La randul sau, seful interimar…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Circulație blocata! Accident cu trei mașini pe centura municipiului Drobeta-Turnu Severin

09:51, 16.05.2024 - Un accident cu trei mașini s-a produs joi dimineața pe centura municipiului Drobeta-Turnu Severin. Trei persoane au fost ranite. Circulația mașinilor este complet blocata. Accidentul a avut loc pe E 70 - centura municipiului Drobeta-Turnu Severin, in județul Mehedinți.

Circulație reluata in condiții normale pe magistrala de cale ferata București-Constanța

10:51, 13.05.2024 - Circulația feroviara a fost reluata in condiții normale pe magistrala București-Constanța, dupa ce un tren InterRegio a lovit o persoana intre stațiile Basarabi și Dorobanțu. Trenul a inregistrat o intarziere de 82 de minute.

Circulația pe Transalpina ramane inchisa, pentru condiții de siguranța!

18:00, 08.05.2024 - Desi suntem in luna mai, din cauza ca drumul nu permite o buna circulație rutiera și , cat timp cat exista riscul de producere a unor evenimente ce pot pune in pericol participanții la trafic, drumul va ramane inchis. Va vom anunța cand va fi redeschisa circulația pe drumul cel mai spectaculos din Romania!

Trei ucraineni, cautati de salvamontiști in Muntii Maramuresului. Doi dintre ei sunt in hipotermie. Erau echipați cu adidași in condiții de iarna.

10:20, 18.04.2024 - Salvamontiștii montani au ajuns, dupa mai multe ore de cautari, la unul din cei trei cetațeni ucraineni rataciți in Munții Maramureșului și care sunt in stare de hipotermie. Aceștia erau echipați cu adidași in condiții iarna, zapada și frig.

Circulație reluata prin gara Ploiești Vest. 15 trenuri de calatori au inregistrat intarzieri

18:35, 02.04.2024 - Circulația a fost reluata in gara Ploiești Vest, unde marți dupa-amiaza s-a produs un scurt circuit care a afectat traficul trenurilor cu tracțiune electrica. 15 trenuri de calatori au staționat in garile adiacente și au inregistrat intarzieri.

Urgența medicala la metrou: unei persoane i s-a facut rau chiar in tren. Circulație in sistem pendula intre doua stații din cauza incidentului

12:26, 29.03.2024 - ”Atazi, 29.03.2024, in jurul orei 11:12, intr-un tren de metrou aflat in statia Constantin Brancusi, cu sensul de mers spre statia Raul Doamnei, a fost raportata o urgenta medicala - unei persoane i s-a facut rau,  motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD”, anunta MetrorexTrenul este stationat…

Atenție șoferi: Restricții de circulație pe DN1, ca urmare a unor lucrari de aplicare a marcajelor rutiere

08:40, 27.02.2024 - Restricții de circulație pe DN1, ca urmare a unor lucrari de aplicare a marcajelor rutiere. Atenție! In perioada 27-28 februarie 2024 se vor institui restricții de circulație pe DN1, sectoarele de drum pe care au fost amplasate parapetele de protecție rigide tip New Jersey, respectiv km 536+193 – km…

Circulație restricționata pe DN 2, la Afumati, pe sensul spre București, dupa un accident intre autoturism si un camion. Șoferul mașinii a decedat

21:50, 18.02.2024 - Pe DN 2, la Afumați, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier in care au fost implicate un autoturism și un autocamion, a informat, duminica, 18 februaria, la ora 21.00, Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Romane.In urma impactului a rezultat ranirea conducatorului autoturismului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?