Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul libanez anunţă că a destructurat 17 reţele de spionaj care acţionau în favoarea 'inamicului israelian'

Publicat:

Guvernul libanez a anuntat luni ca a destructurat "17 retele de spionaj" care actionau in favoarea "inamicului israelian", 35 de persoane fiind arestate, conform unei publicatii locale, in timpul acestei operatiuni, relateaza AFP.

Aceste retele aveau un rol "local" si "regional", le-a spus jurnalistilor ministrul interimar al Informatiilor, , la finalul unei sedinte de guvern.

Aceste "17 retele de spionaj in favoarea inamicului israelian au fost destructurate dupa filaje", a afirmat el, fara a preciza numarul de persoane arestate.

Ziarul libanez al-Akhbar, apropiat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atacuri impotriva politicienilor AfD din Germania, inainte de europarlamentare. Cinci persoane au fost arestate

11:40, 09.06.2024 - Politicieni din formatiunea de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) au fost atacati sambata, incidentele fiind semnalate la Karlsruhe (sud-vest) si Dresda (est), relateaza duminica dpa, preluat de Agerpres.

Doua persoane arestate pentru ca au intretinut o cultura de canabis intr-un imobil

18:20, 04.06.2024 - Doua persoane care intretineau o cultura de canabis intr-un imobil din orasul Baia Sprie au fost arestate preventiv, informeaza un comunicat de presa transmis marti de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Maramures.

MAE s-a autosesizat in urma informațiilor privind dispariția a trei persoane, posibil romani, in Italia

09:26, 01.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe anunța, sambata dimineața, ca s-a autosesizat in urma informațiilor privind dispariția a trei persoane, posibil cetațeni romani, in apele fluviului Natisone, in Italia: „Pana la acest moment, autoritațile italiene nu au confi

Trei persoane arestate pentru inșelaciune cu permise de conducere false

12:15, 25.05.2024 - Trei persoane au fost arestate preventiv in județul Bacau, fiind acuzate ca au inșelat peste 30 de indivizi, promițandu-le permise de conducere false in schimbul unor sume cuprinse intre 600 și 1.200 de euro. Investigațiile au inceput in 2022, cand inculpații au publicat anunțuri pe rețelele sociale,…

Polonia sub presiunea serviciilor rusești: Au fost arestate noua persoane in legatura cu acte de sabotaj

12:01, 21.05.2024 - Polonia a arestat noua persoane in legatura cu acte de sabotaj comise in tara la ordinul serviciilor rusesti, a anuntat luni seara premierul Donald Tusk, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Afaceri cu steroizi de peste 2 milioane de euro, in Argeș. 12 persoane au fost arestate

12:05, 11.05.2024 - 12 persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, dupa perchezițiile la fabrica ilegala de steroizi din Argeș. Anchetatorii au confiscat mașini de lux și sume mari de bani din locuințele suspecților. Aceștia ar fi caștigat, in 3 ani de activitate, peste 2 milioane de euro din afacerile ilegale,…

Șase persoane au fost arestate in urma uciderii unui fotbalist sud-african

15:10, 10.04.2024 - Șase suspecți au fost arestați miercuri in legatura cu uciderea fotbalistului sud-african Luke Fleurs, 24 de ani. Acesta a fost impușcat in piept la o benzinarie saptamana trecuta, la Johannesburg, potrivit mediafax.

Guvernul prelungește plafonarea tarifelor RCA pana la 30 iunie

14:55, 28.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat joi ca Guvernul prelungeste cu inca trei luni plafonarea tarifelor RCA, pana la 30 iunie. „Vrem sa combatem orice risc de crestere excesiva a preturilor din cauza dezechilibrelor produse anterior pe aceasta piata. Si sa dam o mana de ajutor romanilor, cum a facut recent…


Ce parere ai despre aceasta stire?