Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernatorul Băncii Rusiei are vești proaste pentru Putin

Publicat:

nu poate supravietui la infinit pe baza rezervelor financiare si va trebui sa se transforme pentru a face fata impactului sanctiunilor internationale, a declarat luni guvernatorul a Rusiei, , transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru Klaus Iohannis. Turcia a decis sa-l sprijine pe Mark Rutte la șefia NATO

14:20, 29.04.2024 - Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de secretar general al NATO, a transmis luni agentia olandeza de presa ANP, citand diplomati de la NATO, potrivit Reuters, scrie AGERPRES.

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Negocieri la Cairo: Vin vești proaste de la Hamas

16:51, 08.04.2024 - Un oficial al Hamas a declarat luni pentru Reuters ca negociatorii nu au inregistrat inca niciun progres in cadrul negocierilor privind o incetare a focului in Gaza, care au loc la Cairo, in Egipt, noteaza news.ro.

Incendiu in timpul zilei la un club de noapte din Istanbul. Cel puțin 27 de persoane au murit

17:50, 02.04.2024 - Cel puțin 27 de persoane au fost ucise in urma unui incendiu izbucnit in timpul unor lucrari de renovare in timpul zilei, la un club de noapte din centrul Istanbulului, noteaza Reuters. Pompierii și alte echipaje au sosit imediat la fața locului. Clubul ocupa doua etaje sub o cladire rezidențiala cu…

Vesti proaste pentru acesti pensionari din Romania: obligati sa dea banii inapoi. Vezi daca masura ti se aplica si tie!

09:10, 07.03.2024 - O parte a pensionarilor din Romania pot da inapoi banii de pe cardurile de alimente ori pensiile sociale daca nu indeplinesc anumite condiții. Autoritațile au luat in vedere noi reglementari de care varstnicii in cauza trebuie sa țina cont. Exista totusi o „salvare” prin care scapi sa dai banii inapoi.…

Opozantul rus, asasinat inainte de un schimb de prizonieri? „Putin nu a putut tolera posibilitatea de a fi in libertate”

15:25, 26.02.2024 - Aleksei Navalnii era, cu puțin timp inainte de a fi declarat mort, aproape de a fi eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, relateaza Reuters, care o citeaza pe o colaboratoare a fostului principal opozant al regimului Putin.

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Vești proaste de Valentine's Day: Producatorii de ciocolata se pregatesc sa majoreze din nou prețurile

15:45, 14.02.2024 - ​Producatorii marcilor de ciocolata Hershey si Cadbury intentioneaza sa majoreze, din nou, preturile, pentru a raspunde la cotatiile record la cacao, desi consumatorii afectati de inflatie isi reduc achizitiile iar profiturile companiilor au de suferit, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?