Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grupul Renault și CEA au dezvoltat o arhitectură unică a materialelor, care combină designul digital disruptiv și fabricarea unor piese prin imprimare 3D

Publicat:
Grupul Renault și CEA au dezvoltat o arhitectură unică a materialelor, care combină designul digital disruptiv și fabricarea unor piese prin imprimare 3D

ȘI AGENȚIA PUBLICA FRANCEZA DE CERCETARE IȘI APROFUNDEAZA COOPERAREA PENTRU DEZVOLTAREA AUTOMOBILULUI VIITORULUI! Grupul Renault și CEA au dezvoltat o arhitectura unica a materialelor, care combina designul digital disruptiv și fabricarea prin imprimare 3D. Aceasta inovație face posibila proiectarea unor elemente cu proprietați speciale și cu un comportament adaptabil și personalizabil. Potențialul aplicațiilor in domeniul auto este promițator, incepand cu ameliorarea confortului la bord. „Grupul Renault și agenția publica franceza de cercetare CEA (Comisariatul pentru

Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…  

Sursa articol si foto: universulargesean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noul Renault Captur: voiture a vivre din segmentul B

19:56, 20.04.2024 -   Captur este „la voiture a vivre” a segmentului B. Este versatil și multi-valent, compact la exterior (4,23 m), dar și spațios la interior, modular pentru a se adapta nevoilor clienților, atat in oraș, cat și in afara lui. Poziția sa inalta la condus este apreciata de clienți, permițand accesul ușor…

Renașterea marketingului offline: Beneficiile optarii pentru agenda personalizata in strategia ta de promovare

10:15, 11.04.2024 - Sa exploram Generația Z ca fiind un grup dinamic și priceput in tehnologie, celebrat pentru diversitatea sa culturala și dorința puternica de a gasi sens in tot ceea ce face. Spre deosebire de generația Millennial, Gen Z are o identitate distincta, ceea ce face esențiala abordarea lor cu strategii de…

Inovația romaneasca in lupta impotriva cancerului: soft dezvoltat la Cluj, testat cu succes in 12 clinici din țara.

09:45, 03.04.2024 - Inovația romaneasca in lupta impotriva cancerului: soft dezvoltat la Cluj, testat cu succes in 12 clinici din țara. Inovația romaneasca in lupta impotriva cancerului: soft dezvoltat la Cluj, testat cu succes in 12 clinici din țara. Soluție avansata bazata pe inteligența artificiala creata la Cluj, care…

(P) Cum sa Alegi Cursurile Potrivite pentru a Invața Programare Online

13:20, 01.03.2024 - (P) Cum sa Alegi Cursurile Potrivite pentru a Invața Programare Online In era digitala in care tehnologia avanseaza rapid, invațarea programarii online a devenit o opțiune din ce in ce mai populara pentru cei care iși doresc sa-și dezvolte abilitațile in acest domeniu.   Cu…

Oamenii de stiinta au dezvoltat un nou tip de frunza artificiala

17:25, 28.02.2024 - Oamenii de stiinta chinezi, impreuna cu omologii lor internationali, au dezvoltat un nou tip de "frunza artificiala, o pelicula fotoactiva cu metal lichid. Aceasta valorifica energia solara pentru a produce hidrogen prin descompunerea directa a apei, deschizand calea pentru o productie la scara larga…

Rectorul Marian Moiceanu, la al treilea mandat la conducerea Universitații de Arhitectura și Urbanism „Ion Mincu”

12:55, 27.02.2024 - Marian Moiceanu, rector cu doua mandate la Universitatea de Arhitectura și Urbanism „Ion Mincu” din București, va ramane in funcție inca cinci ani, dupa ce a caștigat alegerile organizate in cadrul instituției, conform unui anunț al biroului electoral. Moiceanu a avut un contracandidat in scrutinul…

Curararu: Republica Moldova trebuie sa-și dezvolte structura de aparare

07:50, 14.02.2024 - Republica Moldova trebuie sa revina la ideea finanțarii și modernizarii Armatei Naționale, intrucit trebuie sa-și dezvolte structura de aparare. O spune expertul in domeniul securitații, Andrei Curararu, dupa ce in apropierea localitații Etulia din sudul Republicii Moldova au fost gasite bucați dintr-o…

boala Alzheimer a fost raspandita prin tratamente care sunt astazi interzise

09:50, 03.02.2024 - Un studiu a adus dovezi ca practica de injectare a hormonului de creștere la copii, folosind extract de la persoane decedate, poate arata cum se transmite boala Alzheimer. Aceasta practica, care a fost administrata la aproximativ 200 de copii intre 1959 și 1985, a avut ca rezultat faptul ca unele persoane…


Ce parere ai despre aceasta stire?