Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greșeala fatală făcută de români când pun varza murată. De ce ți se înmoaie, de fapt

Publicat:

Varza murata e una dintre cele mai poftite garnituri langa preparatele romanești. Din pacate, mulți cand incearca sa o prepare acasa uita de un mic detaliu care o face sa nu mai fie crocanta și zemoasa atunci cand o scoți din recipientele in care ai pus-o. Ce greșeala faci cand pui varza murata? De ce […] The post Greșeala fatala facuta de romani cand pun varza murata. De ce ți se inmoaie, de fapt appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se scrie corect ”taceți” sau ”taceți”. Greșeala facuta de mulți romani

22:50, 03.04.2024 - Limba romana este extrem de frumoasa, dar și complicata. Gramatica poate crea multe probleme nativilor mai ales in ceea ce privește forma unor cuvinte. Iata care este varianta corecta pentru verbul „a tacea”.

Polițiștii din Germania, șocați la verificarea unui microbuz cu romani | Șofer beat și pasageri ascunși dupa butoaie cu varza murata

22:35, 29.03.2024 - Polițiștii germani au ramas uimiți la cele vazute cand au oprit sa verifice un autobuz cu patru romani. Șoferul era beat, iar unul dintre barbați statea ascuns dupa un butoi cu varza murata.

Polițiștii germani, uluiți la verificarea unui microbuz cu romani. Șoferul, beat, iar un pasager, ascuns dupa un butoi cu varza murata

21:05, 29.03.2024 - Polițiștii germani au ramas fara cuvinte cand au verificat de un microbuz in care se aflau patru muncitori romani. Vehiculul era o adevarata epava, șoferul beat, iar unul dintre barbați era ascuns dupa un butoi cu varza murata, potrivit StiriDiaspora.

Cand trebuie sa folosim „dintre” sau „intre”. Greșeala facuta de mulți romani

20:10, 16.02.2024 - Poate și tu ai observat faptul ca limba romana nu este deloc una ușoara, așa cum pare. Este posibil ca și tu sa fi auzit de multe ori, pe cineva care pronunța cuvintele intr-o cu totul alta forma. Iata cand trebuie sa folosim „dintre” sau „intre”. Greșeala facuta de mulți romani!

Cand folosim „dintre” sau „intre”, de fapt. Greseala facuta foarte des de romani

17:05, 16.02.2024 - Limba romana, și mai ales gramatica limbii noastre, este una extrem de complexa, iar greșelile de vorbire și scriere nu ar trebui sa apara. Dar, cu toate astea, se fac greșeli, așa ca, ne-am decis sa explicam cand folosim „dintre” sau „intre”, de fapt. Citetește mai departe și vezi care este greseala…

Cum se spune corect: ”foitaj” sau ”foietaj”. Greșeala facuta de mulți romani

19:41, 15.02.2024 - Limba romana este extrem de frumoasa și armonioasa, dar are o mulțime de reguli de care trebuie sa ținem cont. Gramatica poate deveni dificila pentru o parte dintre romani, astfel ca pot exista mai multe greșeli la care nu suntem atenți. In ceea ce privește cuvantul „foietaj”, sunt folosite ambele variante,…

Care este forma de plural pentru cuvantul „untura”. Greșeala facuta de mulți romani

21:10, 11.02.2024 - Limba romana este extrem de frumoasa, dar și foarte complicata. Numeroase reguli de gramatica sau ortografie iți pot da batai de cap. Pentru a folosi forma de plural a cuvantului „untura” va trebui sa o cunoști și vei afla in randurile de mai jos.

Care este pluralul cuvantului ”sindrom”. Greșeala facuta de mulți romani

10:55, 01.02.2024 - Limba romana este extrem de frumoasa, dar gramatica poate crea o mulțime de probleme chiar și pentru vorbitorii nativi. In ceea ce privește formarea cuvantului la forma de plural, mulți romani fac mari greșeli. Pentru „sindrom”, explicația este una foarte simpla și trebuie sa fie ținuta minte.


Ce parere ai despre aceasta stire?