Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giulia Nahmany, primele declarații după ce a ieșit din Ferma. Ce s-a întâmplat de fapt în timpul show-ului. „Nu îmi vine să cred că am trăit asemenea momente”

Publicat:

In ultima ediție din aceasta saptamana, duelul s-a dat și . Cea care a pierdut ambele probe a fost Giuliași, astfel, a parasit FermaBlonda a facut primele declarații dupaeliminare. Giulia a venit ca invitata in emisiunea exclusiv online Ferma. și a facut primele dezvaluiri dupa eliminare.Dezamagita de Gabriel Toader„Nu-mi vine sa cred stau aici cu voi, in platou, imbracata, aranjata, spalata, machiata. Nu m-aș fi gandit ca aș putea sa traiesc ce am trait in Ferma. Experiența asta mi-a schimat viața. Gabi este un om extraordinar, are un suflet mare, mare.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad Pascu, primele declarații din inchisoare: „Aș face orice sa dau timpul inapoi. Eu știu cine sunt eu”

11:30, 09.04.2024 - Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri cu mașina in stațiunea 2 Mai din Constanța, a facut primele declarații de cand este inchis. Tanarul de 20 de ani spune ca ar lua alte decizii in viața, daca ar putea.

Soția lui Omar Arnaout, primele declarații dupa ce ea și artistul au devenit parinți pentru prima data. Miruna a adus pe lume un baiețel: „Abia aștept sa...” / FOTO

16:05, 06.04.2024 - Momente unice pentru Omar Arnaout și soția lui, Miruna Deaconescu. Ieri, cei doi au devenit parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca. Partenera artistului a adus pe lume un baiețel.

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Anunțul facut de Mihai Bobonete dupa 15 ani de casnicie cu Catalina. „Am avut și ani de zile in care am trait viețile separat”

10:35, 09.03.2024 - Mihai Bobonete și Catalina sunt casatoriți de 15 ani și se cunosc de 30 de ani. Au impreuna doi copii și o casnicie discreta. In cadru unui interviu acordat revistei VIVA!, Mihai Bobonete a vorbit despre viața de familie dupa ce copiii lui au venit pe lume.Actorul și soția lui se cunosc de 30 de ani,…

Chefi la cuțite sezonul 13, dincolo de camerele de filmat. Declarații uimitoare facute de noii jurați. „In primele trei zile nu știu daca am dormit opt ore!”

17:00, 06.03.2024 - Chefi la cuțite vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei patru jurați care au trait in platoul Chefi…

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.

Anunțul facut de Catalin Moroșanu dupa 12 ani de casnicie cu Georgiana. „Suntem caractere diferite. Am avut și momente dificile”

16:11, 29.02.2024 - Catalin Moroșanu, in varsta de 39 de ani, și Georgiana sunt casatoriți de 12 ani, dar se cunosc de 20 de ani. Au impreuna doi copii și o casnicie solida, chiar daca a fost pusa la incercare de multe ori. Luptatorul a povestit de multe ori, cum de-alungul anilor, soția i-a fost alaturi și l-a susținut…

Primele declarații dupa plecarea din club: „Traim in Oltenia si asta ne ocupa tot timpul”

23:50, 21.02.2024 - Dan Vasilica, fostul preparator fizic al lui FCU Craiova și multa vreme omul de incredere al patronului Adrian Mititelu, a vorbit la doua zile dupa ce a fost pus pe liber. Din 2019 la FCU Craiova, la un moment dat omul de incredere al patronului Adrian Mititelu in vestiar, Dan Vasilica a fost indepartat…


Ce parere ai despre aceasta stire?