Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giorgio Scalvini, fundaşul echipei Atalanta Bergamo, indisponibil circa o lună

Publicat:
Giorgio Scalvini, fundaşul echipei Atalanta Bergamo, indisponibil circa o lună

, fundasul echipei si al nationalei de fotbal a Italiei, va fi indisponibil circa o luna dupa ce a suferit o accidentare la piciorul stang, a anuntat marti site-ul TuttoMercatoWeb, potrivit Agerpres.

In afara partidelor din Serie A, va rata meciurile cu Liverpool, din sferturile de finala ale , si cele cu Fiorentina, din semifinala . In campionat, Atalanta este acum pe locul 6.

Fundasul in varsta de 20 de ani are opt selectii pentru nationala Italiei si a contribuit la calificarea acesteia la EURO 2024.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atalanta, adversara echipei Juventus Torino in finala Cupei Italiei

09:35, 25.04.2024 - Echipa Atalanta Bergamo s-a calificat in finala Cupei Italiei la fotbal, dupa ce a invins pe teren propriu, cu scorul de 4-1, formatia Fiorentina, miercuri seara. in mansa secunda a semifinalelor competitiei, potrivit Agerpres.

Atalanta Bergamo s-a calificat in finala Cupei Italiei

01:25, 25.04.2024 - Echipa italiana Atalanta Bergamo a invins miercuri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formatia AC Fiorentina, in semifinalele Cupei Italiei. Atalanta s-a calificat in finala competitiei, informeaza news.ro.

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat in „careul de ași” al Europa League

11:50, 19.04.2024 - Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seara in semifinalele Europa League, dupa meciurile din mansa secunda a „sferturilor”. Liverpool a obtinut doar o victorie de palmares cu Atalanta, 1-0 la Bergamo, dupa ce „cormoranii” au pierdut pe Anfield cu 0-3.…

Continua saptamana de coșmar pentru Liverpool! „Cormoranii” au suferit un nou eșec pe teren propriu

19:46, 14.04.2024 - FC Liverpool a ratat șansa de a urca provizoriu pe prima poziție in Premier League, dupa ce fost invinsa pe teren propriu, cu 0-1, de Crystal Palace, intr-un meci din etapa cu numarul 33. Dupa ce la mijlocul acestei saptamani a fost umilita pe teren propriu, cu 0-3, de Atalanta Bergamo in „sferturile”…

Klopp. ”Meci prost, am meritat sa pierdem”

08:50, 12.04.2024 - Juergen Klopp, antrenorul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, a recunoscut ca elevii sai au avut una dintre cele mai slabe evolutii de la debutul sezonului, joi seara, in meciul pierdut pe teren propriu in fata formatiei italiene Atalanta Bergamo (scor 0-3), din prima mansa a sferturilor de finala…

Explicațiile lui Jurgen Klopp dupa ce Liverpool a cedat cu 3-0 pe Anfield contra Atalantei

08:05, 12.04.2024 - Atalanta a oferit marea surpriza a serii in Europa League, formația din Serie A invingand, scor 3-0, in deplasare, pe Liverpool. La finalul partidei de pe Anfield, Jurgen Klopp a oferit unele explicații și a spus ca ar face același lucru daca ar putea da timpul inapoi: sa menajeze unii titulari.

Meciuri de senzație in Europa League și Europa Conference League. Liverpool invinsa dupa 14 luni

01:00, 12.04.2024 - Atalanta Bergamo a facut un pas mare spre semifinalele Europa League la fotbal, dupa ce a invins-o surprinzator pe Liverpool cu 3-0, joi seara, chiar pe Anfield, in prima mansa a sferturilor de finala.

Cupa Italiei: AC Fiorentina, victorie im fața echipei Atalanta Bergamo, in prima mansa a semifinalelor

01:35, 04.04.2024 - Echipa italiana AC Fiorentina a invins miercuri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formatia Atalanta Bergamo, in meciul tur al semifinalei Cupei Italiei, informeaza news.ro. Gazdele au marcat unicul gol al intalnirii in minutul 31, cand Nico Gonzalez a pasat si Mandragora a trimis in plasa. Prima…


Ce parere ai despre aceasta stire?