Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gestul care emoționează până la lacrimi. Vezi ce a făcut un delfin cu puiul său mort | VIDEO

Publicat:

Lumea animalelor continua sa surprinda prin complexitatea emoțiilor și a sensibilitații generate in situații-limita.

Un grup de turiști a fost martorul unui episod induioșator, in care un delfin a aratat cat de imensa este dragostea sa pentru puiul sau mort.

Mamiferul marin a fost observat cum iși ducea in spate progenitura, care era intr-o stare avansata de putrefacție.

, scena i-a impresionat pe turiștii veniți sa vada delfini jucandu-se in mediul lor natural la , in sudul Californiei.

Aceștia…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Smiley spulbera misterul piesei 'Made in Romania', care a devenit virala in toata lumea / VIDEO

07:25, 03.05.2024 - Smiley a dezvaluit cine este, de fapt, autorul piesei „Made in Romania”, care e azi pe buzele tuturor, la 17 ani dupa ce a fost lansata. Cu toate acestea, puțini știu care a fost varianta originala a piesei și care au fost artiștii care au facut-o cunoscuta pana sa ajunga in repertoriul lui Ionuț Cercel.

Cezara Dafinescu s-a indragostit de un alt barbat in timp ce era casatorita: „Nu m-a mai interesat nimic, nici ca destramam o casnicie de douazeci și ceva de ani, nici barfele”

18:05, 29.04.2024 - Lumea artiștilor romani este presarata cu povești de viața care mai de care mai interesante. Astazi vorbim despre puterea unei actrițe cunoscute din Romania de a renunța la un mariaj in care nu se regasea și de a oferi o șansa iubirii adevarate, noteaza click.ro. Cezara Dafinescu și-a asumat dintotdeauna…

Ce a putut face o clienta dupa ce nu a mai gasit loc la programarea pentru gene. Gestul extrem a uluit pe toata lumea

16:30, 26.04.2024 - Un incident de-a dreptul șocant a avut loc la un salon de infrumusețare din Chicago, unde furia unei cliente care nu a primit programarea dorita s-a transformat intr-un act de violența extrema. Iata despre ce este vorba!

Ce a putut face o clienta dupa ce nu a mai gasit loc la programare pentru gene. Gestul extrem a uluit pe toata lumea

16:15, 26.04.2024 - Un incident de-a dreptul șocant a avut loc la un salon de infrumusețare din Chicago, unde furia unei cliente care nu a primit programarea dorita s-a transformat intr-un act de violența extrema. Iata despre ce este vorba!

Decizia luata de Putin dupa atentatul de la Moscova. A vrut ca toata lumea sa afle de la el

13:51, 23.03.2024 - Atentatul de noaptea trecuta, de la Moscova, care s-a soldat cu peste 100 de morți, a provocat panica la nivel mondial. A fost un eveniment crunt, care a lasat urmari grave. Dupa aceasta tragedie, președintele rus a luat o decizie de ultima ora. Ce a stabilit Vladimir Putin. Gestul facut de Putin dupa…

De cand știa Prințul William ca soția lui, Kate Middleton, are cancer. Gestul pe care toata lumea l-a ințeles abia acum

22:50, 22.03.2024 - Vestea ca Prințesa de Wales are cancer a șocat mapamondul. Kate Middleton a facut anunțul vineri seara, cand a relatat ce se intampla cu ea dupa diagnosticul crunt al medicilor. Insa, se pare ca Prințul William știa de boala soției lui de ceva timp, un gest dandul-l de gol. Cand a aflat William, de…

Imparțirea funcțiilor in lumea occidentala integrata. Suprapunerea negocierilor la UE și NATO și gestul neuzual al președintelui Iohannis

13:40, 14.03.2024 - Se intampla ca, in super-anul electoral 2024, nu doar multe state sa aiba alegeri legislative sau prezidențiale, dar și cele doua organizații fundamentale ale ordinii politice occidentale, NATO și UE, sa iși suprapuna negocierile pentru desemnarea noilor conduceri.


Ce parere ai despre aceasta stire?