Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gerard Depardieu împlinește 75 de ani. Zeci de vedete îl susțin în scandalul iscat de acuzațiile de viol care i se aduc

Publicat:

implinește miercuri 75 de ani. Aniversarea il prinde in mijlocul unui amplu scandal cu acuzații de viol. Celebrul actor are insa de partea sa zeci de vedete care condamna linșajul mediatic la care starul din Cyrano de Bergerac este supus.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Procurorul acuzat de favorizarea nașului intr-o rețea de crima organizata in care este implicat și UniCredit Leasing contrazice acuzațiile

16:35, 27.03.2024 - Procurorul Gheorghe Stanciu, acuzat ca ar fi favorizat nașul de botez al fiicei sale intr-o presupusa rețea de crima organizata specializata in inșelaciuni de sute de mii de euro, a emis un punct de vedere in urma afirmațiilor aduse la adresa sa. In cadrul unui punct de vedere oferit catre Ziarul Puterea,…

Imagini cu Bruce Willis de la aniversarea celor 69 de ani! Actorul a fost diagnosticat cu demența in urma cu doi ani

21:21, 20.03.2024 - Au aparut imagini cu Bruce Willis de la aniversarea celor 69 de ani! Celebrul actor de la Hollywood a fost diagnosticat cu demența in urma cu doi ani. Iata cum a aparut stardul din „Greu de ucis” recent, dar și ce imagini a postat familia lui pe rețelele de socializare!

Liviu Varciu a implinit 40 de ani! Cum și-a petrecut celebrul actor aniversarea in acest an: „Cea mai tare petrecere” / FOTO

12:10, 18.03.2024 - Liviu Varciu și-a sarbatorit, duminica, 17 martie 2024, ziua de naștere! Anul acesta aniversarea actorului a fost una cu totul diferita. Iata cum a fost sarbatorit Liviu Varciu de catre cei dragi!

Star Matinal. Tinu Vidaicu a facut lumina! Ce a spus celebrul DJ despre petrecerea cu vedete, acolo unde un barbat a fost ucis: „Au fost doua...” / VIDEO

09:01, 12.02.2024 - Tinu Vidaicu a facut lumina! In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, celebrul DJ a vorbit despre petrecerea cu vedete, acolo unde Sorin, un barbat in varsta de 41 de ani, a fost ucis cu bestialitate. Iata ce a spus acesta despre tragedia care a șocat pe toata lumea!

Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Ce declarații noi a facut manelistul in scandalul de inșelaciune: „Anii aștia de munca...”

17:50, 10.02.2024 - Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Celebrul cantareț de manele a facut noi declarații in scandalul de inșelaciune in care este implicat. Iata ce a marturisit „Regele Manelelor” de aceasta data!

Cioloș reia acuzațiile in scandalul Roșia Montana: Numele lui Ponta apare de 161 de ori in cererea de despagubiri

13:11, 09.02.2024 - Dacian Cioloș reia acuzațiile la adresa PSD pentru afacerea Roșia Montana, unde este așteptat ca Romania sa piarda procesul intentat de Gabriel Resources țarii noastre pentru aurul de la Roșia Montana. El susține ca numele lui Victor Ponta apare de 161 de ori in cererea inițiala de despagubiri a Gabriel…

Cum s-a inchis scandalul Carcotași - Andreea Esca iscat cand aceasta a aparut injurand, inainte de jurnal. „Pe caseta, era mult mai grav”

12:55, 04.02.2024 - Celebrul episod difuzat cu ani in urma de Cronica Carcotașilor, in care Andreea Esca a aparut injurand inainte de jurnal, a deranjat-o nu doar pe vedeta Știrilor ProTv. Șerban Huidu a dezvaluit in pocastul lui Mihai Morar cum a fost chemat de Adrian Sarbu la ProTv, la negocieri.


Ce parere ai despre aceasta stire?