Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GENȚILE O scurtă istorie a celui mai necesar accesoriu feminin

Publicat:
GENȚILE O scurtă istorie a celui mai necesar accesoriu feminin

De la posetele decorate cu margele ale preotilor africani din cele mai vechi timpuri la poseta haute couture a femeii moderne, gentile au fost dintotdeauna atat simbolul puterii, statutului si frumusetii, cat si cel de posesoare al secretelor celei care o purta.  The post GENȚILE O scurta istorie a celui mai necesar accesoriu feminin first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ISTORIE LOCALA Piatra de temelie a Palatului Administrativ din Satu Mare a fost sfințita in 22 iulie 1935

18:40, 27.04.2024 - In vara anului 1935, județul Satu-Mare a fost martorul unui eveniment semnificativ. The post ISTORIE LOCALA Piatra de temelie a Palatului Administrativ din Satu Mare a fost sfințita in 22 iulie 1935 first appeared on Informatia Zilei .

FAPTE INCREDIBILE DIN ISTORIE De la pisici spioni la tancuri britanice cu dispozitive de preparare a ceaiului

23:10, 13.04.2024 - Din 1945, toate tancurile britanice sunt echipate cu dispozitive de preparare a ceaiului. The post FAPTE INCREDIBILE DIN ISTORIE De la pisici spioni la tancuri britanice cu dispozitive de preparare a ceaiului first appeared on Informatia Zilei .

ROMANIA SPRE OECD O scurta incursiune in guvernanța corporativa

10:05, 11.04.2024 - In ultima perioada in spațiul public din Romania au aparut multiple discuții despre guvernanța corporativa a companiilor. The post ROMANIA SPRE OECD O scurta incursiune in guvernanța corporativa first appeared on Informatia Zilei .

ROMANIA MECI DE VIS Naționala de handbal feminin se prezinta intr-un amical de prestigiu in aprilie

09:51, 03.04.2024 - Selecționerul Pera a evidențiat importanța acestui meci amical cu Franța pentru evoluția tinerei sale echipe The post ROMANIA MECI DE VIS Naționala de handbal feminin se prezinta intr-un amical de prestigiu in aprilie first appeared on Informatia Zilei .

Cea mai recenta umilința a Palatului Buckingham pentru printul Harry si Meghan Markle. Au devenit istorie

22:40, 19.03.2024 - Profilurile lui Meghan și Harry au fost eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și apoi transformate intr-o secțiune comuna. Biografiile extinse ale Prințului Harry și Meghan Markle au fost inițial eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și ulterior actualizate și inlocuite cu o secțiune comuna…

COPII GENIALI Copii geniali și moștenirea lor excepționala in istorie

12:45, 10.03.2024 - Povestea copiilor geniali din istorie, inclusiv Iulia Hasdeu, evidențiaza cum talentele lor excepționale, manifestate de la varste fragede, au influențat lumea in moduri remarcabile. The post COPII GENIALI Copii geniali și moștenirea lor excepționala in istorie first appeared on Informatia Zilei .

TRASEE TURISTICE Maramureș-Bucovina prin DN18: O calatorie prin istorie și natura

12:35, 14.02.2024 - Odata numit cel mai dificil drum din Romania, DN18, care serpuiește de la Borșa in Maramureș pana la Iacobeni in Suceava, a traversat o transformare radicala. Dupa ani de așteptare și lucrari de modernizare, acest traseu ofera acum o experiența de neuitat, dezvaluind calatorilor peisajele incantatoare…

TRASEE TURISTICE Platoul Vartoapelor: Oaza de natura și istorie in inima Romaniei

13:10, 11.02.2024 - Platoul Vartoapelor, in Munții Bucegi, este o destinație de vis pentru iubitorii de natura, oferind peisaje spectaculoase, biodiversitate bogata și legende fascinante. Acest paradis natural, situat la 1800 de metri altitudine și accesibil din Sinaia, promite o experiența unica de explorare a peșterilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?