Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Garbine Muguruza, învinsă în turul 3 la Openul Australiei

Publicat:

Jucatoarea spaniola de tenis , cap de serie N. 3, a fost invinsa surprinzator de (Cehia), 6-3, 6-2, sambata, la Melbourne, in turul 3 al , primul turneu de Mare Șlem al anului.

Înfrângerea face ca Muguruza, locul 3 WTA, sa nu o mai poata depași dupa acest turneu pe românca , aflata pe locul 2 în ierarhia mondiala a jucatoarelor.

În turul 3 al probei masculine de simplu, elvețianul , al patrulea favorit, l-a învins pe cehul , 6-2, 6-3, 7-6 (3).…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jaqueline Cristian, invinsa in turul trei al turneului de la Madrid

23:15, 28.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Jaqueline Cristian a fost invinsa de americanca Danielle Collins cu 3-6, 6-4, 6-1, duminica, in runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro.

Sorana Cirstea, invinsa fara drept de apel de Iga Swiatek, in turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza

17:50, 27.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a fost invinsa fara drept de apel de poloneza Iga Swiatek, liderul mondial, cu 6-1, 6-1, sambata, in runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro.

RETRAGERE DIN TENIS! Sportiva este castigatoare a doua titluri de Mare Slem! "A sosit momentul sa-mi iau ramas bun"

19:00, 20.04.2024 - Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, fosta nr. 1 WTA, a anuntat sambata ca pune punct activitatii competitionale, dupa o perioada de mai bine de un an in care nu a mai evoluat in turnee, scrie, AFP."A sosit momentul sa-mi iau ramas bun. A fost o cariera lunga si de succes, dar simt ca a sosit…

Simona Halep, bucuroasa dupa revenirea in competitie, dar deranjata de comentariile danezei Wozniacki

09:50, 20.03.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa in primul tur al turneului WTA 1.000 de la Miami (SUA), la revenirea sa in circuit dupa suspendare si s-a aratat deranjata de comentariile facute de daneza Caroline Wozniacki referitoare la primirea cu usurinta la competitie a cuiva care a "trisat",…

Simona Halep a plecat la Miami, in primul turneu dupa un an si jumatate de pauza. „Va fi foarte greu sa reintru in forma”.

11:51, 11.03.2024 - Simona Halep a plecat, luni dimineata, la Miami, unde va participa la primul turneu dupa un an si jumatate. Jucatoarea romana de tenis a declarat ca nu si-a stabilit inca obiectivele pentru urmatoarea perioada, in condițiile in care ii va fi greu sa reintre in forma care a consacrat-o.

Tenis: Simona Halep a plecat spre Miami - Va fi foarte greu sa imi reintru in forma

11:41, 11.03.2024 - Jucatoarea de tenis Simona Halep, a declarat, luni dimineata, la plecarea spre Miami, unde va disputa primele meciuri oficiale dupa mai bine de un an si jumatate, ca ii va fi foarte greu sa reintre in forma care a consacrat-o, acesta fiind si motivul pentru care nu si-a stabilit inca obiectivele pentru…

Simona Halep a plecat la Miami Open, primul turneu dupa un an de la suspendare. Jucatoarea de tenis are emoții mari: ”Nu știu ce o sa fie”

09:45, 11.03.2024 - Urmeaza cea mai importanta perioada din viața Simonei Halep! Jucatoarea de tenis a pornit inspre Miami Open, primul turneu dupa un an de pauza, in care a fost suspendata! Simona Halep a așteptat cu nerabdare sa se intoarca pe teren, astfel ca are emoții uriașe. Iata primele declarații!

Dayana Yastresmka, semifinalista la Australian Open, a povestit clipele teribile prin care a trecut intr-o vizita in orașul sau natal Odesa: „A trebuit sa ne ascundem intr-o parcare subterana in mijlocul nopțiii”

14:20, 28.02.2024 - Dayana Yastremska (23 de ani și 33 WTA) joaca in aceasta saptamana la turneul de la San Diego Ea a povestit ca dupa parcursul excelent de la Australian Open 2024 a vrut sa-și vada familia ramasa in Odesa, unde a petrecut o saptamana dificila. Dayana Yastremska a ajuns pana in semifinale la Melbourne,…


Ce parere ai despre aceasta stire?