Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Galați: Un tânăr de 19 ani a scăpat teafăr dintr-un accident, dar a murit câteva minute mai târziu

Publicat:

Un tanar de 19 din Galați a fost implicat intr-un accident de circulație, mașina in care se afla doborand un stalp de pe marginea DE584.

Alaturi de tanar, in mașina, se mai aflau alți doi prieteni.

Dupa ce au lovit stalpul, cei trei au coborat din mașina pentru a vedea starea acestuia, dar tanarul a decis sa se urce apoi in mașina, decizie care i-a fost fatala.

Dupa cateva secunde, stalpul s-a prabușit peste mașina, iar tanarul a fost strivit, scriu cei de la bzi.ro.

Prietenii sai au fost martori la scena și au spus ca li s-a parut "ireal".

Medicii

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Accident bizar la Galați. Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de mai multe ori de tractorul pe care il conducea VIDEO

13:55, 31.03.2024 - Evenimentul rutier a avut loc pe o strada din comuna galațeana Cudalbi. Un barbat care conducea un tractor a scapat vehiculul de sub control, iar acesta a inceput sa se invarta in cerc. Cand a incercat sa il redreseze, a fost calcat de tractor de mai multe ori și ulterior a decedat

Accident teribil in Dolj! O mașina a luat foc dupa coliziunea cu un alt autoturism / Foto

11:01, 28.03.2024 - Accident teribil in Dolj! O mașina a luat foc dupa coliziunea cu un alt autoturismUn accident teribil a avut loc, joi, laieșirea din localitatea Bucovaț, județul Dolj. Din primele informații ar fi vorba despre șase victime.O mașina in care se aflau doua persoane a luat foc dupa impactul cu…

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

(foto) Accident tragic la Singerei: Un șofer a murit in brațele medicilor, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac

16:55, 12.02.2024 - Accident tragic la Singerei. Un șofer de 61 de ani a decedat dupa ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac. Barbatul s-a stins in timp ce medicii ii acordau primul ajutor medical.

Accident terifiant in Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita de un tren. Martorii au luat parte la scene cumplite

18:21, 04.02.2024 - Accident ingrozitor in Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita violent de un tren. Mai multe echipaje au ajuns la fața locului, dupa ce martorii au sunat la 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, caci ranile mult prea grave i-au provocat decesul!


Ce parere ai despre aceasta stire?