Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Furtunile se prelungesc în România! Cod portocaliu și galben de vreme rea, anunțate de meteorologi

Publicat:

Meteorologii au prelungit codurile portocaliu și galben de vreme rea, pentru mai multe județe din Romania. Ploile și furtunile insoțite de descarcari electrice nu vor sa plece de pe teritoriul țarii noastre!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! A fost emis cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara. In ce zone incep ploile

11:20, 09.05.2024 - Ploile continua in Romania in urmatoarele zile. Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe județe din țara. Romanii vor avea parte de multe zile ploioase la jumatatea lunii mai, in aproape toate zonele. Iata ce județe sunt vizate de aceasta data.

Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu și galben de ploi in mai multe zone din Romania. Care sunt județele vizate 

16:30, 05.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis un cod portocaliu și un cod galben de ploi pentru mai multe județe din Romania. Meteorologii anunța fenomene meteo precum descarcari electrice, intensificari ale vantului și grindina.

Alerta ANM! Vreme rea inainte de Paște in toata țara. Zonele unde se extind ploile și vijeliile

14:10, 01.05.2024 - Alerta ANM in Romania! Vești proaste pentru romanii care așteptau soarele inainte de 1 Mai. Meteorologii au anunțat extinderea ploilor și vijeliilor in cea mai mare parte a țarii. Temperaturile vor scadea brusc in perioada urmatoare. Iata ce zone sunt afectate.

Ploile pun stapanire pe aproape toata țara. ANM a emis și un cod galben

15:15, 23.04.2024 - Meteorologii au emis avertizari privind ploi in majoritatea regiunilor țarii, pana miercuri dimineața, precum și precipitații mixte la munte. De asemenea, a fost emis un cod galben de precipitații insemnate cantitativ pentru Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbura, precum și pentru zona…

HARTA. Ploile pun stapanire pe aproape toata țara. ANM a emis și un cod galben de vreme rea la munte

10:21, 23.04.2024 - Meteorologii au anunțat ploi in majoritatea regiunilor tarii, pana miercuri dimineata, dar si precipitatii mixte la munte. De asemenea, au emis un cod galben de precipitatii insemnate cantitativ pentru Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura si pentru zona de deal a Olteniei.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Cod galben de vreme rea in trei regiuni din Romamia / Precipitații anunțate in estul țarii

10:35, 11.03.2024 - Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare cod galben de vant pana marti dimineata in Banat, sudul Crisanei si Carpatii Meridionali, insa sunt anuntate intensificari ale vantului si in restul tarii. De marti dimineata, sunt prognozate precipitatii in estul tarii, insotite de rafale de vant. Codul…


Ce parere ai despre aceasta stire?