Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fructul care tratează cancerul. Înlocuiește cu succes chimioterapia

Publicat:

Chimioterapia poate fi înlocuita cu fructe Soursop (Guanábana). face niște fructe ce pot distruge celulele canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Vanzatorii de legume și fructe din piețe, sancționați dur de Protecția Consumatorului. Ce nereguli majore au fost gasite

09:25, 24.05.2024 - Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Buzau a desfașurat recent șase acțiuni de control la comercianții de legume și fructe din județ. In urma verificarilor, au fost aplicate amenzi in valoare e 40.000 lei pentru o serie de abateri constatate.

Cum este tratata cu succes o boala cu mortalitate ridicata in Romania?

15:51, 20.05.2024 - Cancerul colorectal ramane o problema de sanatate in Romania, fiind cel mai frecvent tip de cancer diagnosticat, cu o rata a mortalitații ridicata. Cu toate acestea, afecțiunea poate fi tratata cu succes daca este depistata din timp.

Cum se trateaza cancerul vezicii biliare

15:50, 16.05.2024 - Cancerul vezicii biliare este dificil de depistat,, ceea ce face ca multe cazuri sa fie diagnosticate in stadii avansate. Tratamentul recomandat depinde intotdeauna de stadiul și de extensia bolii. Aflam mai mult despre cancerul de colecist de la dr. Dragoș Romanescu, medic primar chirurgie generala.

Clinica VERTEBRALIA trateaza cu succes durerile de spate: terapii minim invazive, rezultate rapide

13:01, 16.05.2024 - Sedentarismul influențeaza negativ starea de sanatate, lipsa activitații fizice devenind o realitate a societații moderne Continue reading Clinica VERTEBRALIA trateaza cu succes durerile de spate: terapii minim invazive, rezultate rapide at Tabu.

Consumul de lamai intregi, cu coaja, noua provocare pentru gurmanzii de fructe . Care este motivul

18:11, 07.05.2024 - Gurmanzii curioși de pe TikTok mananca acum lamai intregi, cu tot cu coaja. Tendința a inceput datorita descoperirii de catre un utilizator a unor lamai care pot fi servite ca gustare, de catre o companie italiana numita Lemon Snack.

FRUCTE PROASPETE Exista fructul care ne scapa de stres

10:05, 22.04.2024 - Fructul care ajuta la reducerea stresului poate imbunatați calitatea vieții. Este disponibil pe scara larga și aduce numeroase beneficii organismului. The post FRUCTE PROASPETE Exista fructul care ne scapa de stres first appeared on Informatia Zilei .

Tragedie: o tanara și-a intrerupt chimioterapia pentru a-și naște copilul, apoi s-a stins din viața

17:40, 16.04.2024 - Azzurra Carnelos, o italianca in varsta de 33 de ani, a murit din cauza unui cancer la san. Tanara a aflat teribilul diagnostic pentru prima data in 2019, dar reușise sa-l invinga. Cancerul a recidivat in luna februarie a acestui an, cand femeia era deja insarcinata. Impreuna cu medicii, ea a ales sa…

Clatite de post cu griș și faina. Se fac rapid și sunt delicioase

14:40, 05.04.2024 - Postul nu inseamna ca trebuie sa mananci doar legume și fructe. Aceste clatite de post cu griș și faina sunt delicioase și raman moi și pufoase foarte mult timp. In plus, le poți umple cu orice vrei: de la ciocolata neagra de post, unt de arahide, gemul preferat sau doar miere și fructe proaspete. Cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?