Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Friptură de porc cu bere

Publicat:

Iți vom spune un secret! Friptura de porc capata un gust special atunci cand adaugi… bere. Devine mult mai frageda, mai ușor de taiat… Iata cum poti cea mai buna friptura la cuptor dupa o reteta simpla! INGREDIENTE  1 kg carne de porc  5 cepe  1 catel usturoi  3 linguri miere  50 g unt  500 ml bere neagra  cimbru  100 ml ulei  sare  piper MOD DE PREPARARE 1. Intr-un vas, se topeste untul si se pun doua cepe taiate, pestisori si usturoiul. Se potriveste de sare si piper, se toarna berea si se lasa pe foc circa 10 minute, pana se reduce la jumatate. 2. Intre timp, celelalte trei cepe se taie si…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Leacul popular rusesc, cunoscut sub numele de „elixirul tinereții”. Secretul longevitații, transmis din generație in generație

21:05, 11.04.2024 - Intr-o lume plina de tehnologie și de produse farmaceutice moderne, tradițiile și practicile populare, precum acest leac rusesc, aduc o nota de autenticitate și de conexiune cu trecutul, fiind considerate adevarate comori ale intelepciunii populare.Remediile naturale au fost folosite de mii de ani pentru…

Painea care poate inlocui carnea se va produce la Galați: e hranitoare ca o friptura

00:36, 31.03.2024 - Painea care poate inlocui carnea costa 7-8 lei, a fost inventata de romani si satura rapid. Invenția va ajunge curand și pe mesele pofticioșilor, conform Antena 3. Chiar daca arata, miroase și are gustul obișnuit, super-painea este mai sațioasa, ca și cum ai manca in același timp o friptura. Ceea…

Carnea de piton ar putea ajunge in curand in meniuri. Ce gust are friptura de șarpe

16:15, 16.03.2024 - Unii cercetatori vad creșterea pitonilor la scara comerciala drept o alternativa durabila la creșterea animalelor convenționale, in contextul provocarilor legate de securitatea alimentara și de schimbarile climatice, potrivit The Guardian, care scrie ca acești șerpi ar putea ajunge in meniuri.

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

De unde vine friptura din farfurie? Daca e de vita, e din Italia și Polonia. Daca e porc, e din Spania sau Germania. Ungaria e țara de unde aducem carnea de pui

12:46, 11.03.2024 - Romania a cheltuit anul trecut miliarde de euro pe importurile de carne, potrivit datelor transmise HotNews de Institutul Național de Statistica. Cele mai mari importuri sunt de carne de porc și de pui, dar și de vita.


Ce parere ai despre aceasta stire?