Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fraudă de 20 de MILIARDE de dolari, făcută printr-o bancă din Republica Moldova. Doi șefi ai Băncii Naționale a Moldovei au fost reținuți

Publicat:

1470425701 a Moldovei Doi șefi ai Bancii Naționale a Moldovei au fost reținuți, fiind banuiți ca nu au luat masurile necesare pentru spalarea unei sume de 20 de miliarde de dolari prin Moldinconbank, in perioada 2010-2014, a anunțat Procuratura Anticorupție din .

Doi șefi de departamente din cadrul Bancii Nationale a Moldovei si un fost vice-guvernator, Ema Tabârța au fost retinuti azi, a anuntat Procuratura Anticorupție din

Este vorba despre dosarul în care este cercetat și omul de afaceri ,…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul Gagauziei va fi judecata pentru ca ar fi acceptat bani de la un “grup criminal organizat”. Ea suține ca dosarul e facut la ordinul Maiei Sandu

11:00, 25.04.2024 - Procuratura Anticoruptie din Republica Moldova a anuntat miercuri ca a finalizat urmarirea penala si a trimis-o in judecata pe Evghenia Gutul, guvernatoarea Gagauziei, pe motiv ca ar fi acceptat cu buna stiinta bani din partea unui grup criminal organizat. Intr-o prima reactie, bascana autonomiei gagauze…

BNM: "Cardurile rusești „Mir” nu pot fi folosite fizic pe teritoriul Moldovei"

15:40, 14.04.2024 - Utilizarea cardurilor cu sistemul rusesc de plați „Mir” nu este posibila in Republica Moldova. Iar banca Promsvyazibank din Rusia, cu care bașcana Gagauziei a semnat un acord de colaborare, nu a depus cereri de autorizare sau licențiere. Precizarile in acest sens au fost facute de catre Banca Naționala…

Republica Moldova blocheaza cadoul rusesc pentru Gagauzia

21:10, 12.04.2024 - Banca Nationala a Republicii Moldova (BNM) a transmis vineri ca utilizarea cardurilor rusesti Mir prin intermediul infrastructurii de plati de pe teritoriul Republicii Moldova este fizic imposibila, relateaza NewsMaker. Precizarile Bancii Nationale a Republicii Moldova vin dupa ce guvernatoarea Gagauziei,…

Rusia se folosește de bașcana Gagauziei ca sa destabilizeze R. Moldova sau sa-și justifice viitoare operațiuni (ISW)

10:25, 09.04.2024 - Kremlinul incearca sa foloseasca actori pro-ruși din Republica Moldova pentru a destabiliza democrația și societatea moldoveneasca, a transmis Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) in ultima sa evaluare. Astfel, Rusia vrea sa impiedice Moldova sa intre in Uniunea Europeana sau chiar sa iși justifice…

'Moldova nu mai poate fi șantajata' - Ministrul Energiei din Republica Moldova

07:31, 26.03.2024 - Republica Moldova se afla deja intr-o situație energetica foarte dificila in 2021, chiar inainte de invadarea Ucrainei de catre Rusia, dar de atunci a devenit mai puternica și mai rezistenta. Cel mai important factor a fost o decizie de la Bruxelles luata la doar trei saptamani de la inceputul razboiului…

(video) Transferuri de pana la 10.000 de lei pe luna, fara comision, in doar 15 secunde: BNM a lansat sistemul de plați Instant MIA

13:50, 12.03.2024 - Sistemul de Plați Instant MIA, dezvoltat de Banca Naționala a Moldovei (BNM), a fost lansat in premiera in Republica Moldova, astazi, 12 martie. Sistemul este disponibil in instituții financiare din țara și le permite consumatorilor și companiilor sa transfere bani in mai puțin de 15 secunde fara plata…

Elevii din nordul țarii au invațat cum sa gestioneze banii

16:26, 03.03.2024 - Au invațat cum corect sa gestioneze un credit, cum sa se protejeze de supraindatorari și cum sa evite capcanele unor așa-numite credite rapide și ieftine. Vorbim despre elevii de la școala profesionala din Soroca, care au participat la un ciclu de lecții organizat de catre centrul Analitic Expert Grup…

Republica Moldova va ramane fara banii din Rusia

18:10, 02.02.2024 - Moldovenii au inceput sa primeasca mai puțini bani de la rudele care lucreaza in Rusia. Potrivit ultimelor date publicate de Banca Naționala a Republicii Moldova, in 2023 scaderea a fost de aproape 70%. Dupa cum a afirmat Viaceslav Ionița, economist la Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale…


Ce parere ai despre aceasta stire?