Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franța sporește securitatea transportului public din Paris după explozia de la Sankt-Petersburg

Publicat:

Franța a sporit securitatea transportului public din Paris dupa explozia produsa luni in metroul din orașul rus Sankt-Petersburg care s-a soldat cu moartea a cel puțin zece persoane, a informat Ministerul de Interne francez, relateaza Reuters.

'Ca urmare a evenimentelor produse la metroul din Sankt-Petersburg și ca masura de precauție, ministrul de interne a decis sa sporeasca masurile de securitate în transportul public din întreaga regiune Paris', a precizat ministerul într-un comunicat.

'Pe fondul unei amenințari teroriste…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profiturile industriei IT se prabușesc: Franța se chinuie sa salveze celebra companie Atos

17:06, 05.05.2024 - Creditorii Atos au ajuns la un acord pentru salvarea firmei franceze de tehnologie, care asigura comunicatiile pentru armata franceza si urmeaza sa gestioneze securitatea cibernetica pentru Jocurile Olimpice de la Paris din aceasta vara, a informat sambata ziarul La Tribune, citat de Reuters.

Volodimir Zelenski a fost pus de Moscova pe lista persoanelor cautate in Rusia

17:06, 04.05.2024 - Rusia a deschis o actiune penala impotriva presedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, si l-a trecut pe lista persoanelor cautate, a relatat sambata agentia de presa rusa TASS, citand Ministerul rus de Interne, transmite Reuters.

Masuri dure: Franța blocheaza frontierele interne pana in 31 octombrie

18:26, 24.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Franta, unde autoritatile au decis sa mentina controalele la frontierele interne UE, pana la finalul lunii octombrie. Decizia vine in contextul Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Paris si al celui de securitate.

Franta a exclus 800 de persoane de la organizarea JO de la Paris: „Sunt islamisti radicalisti si militanti ecologisti extremisti”

11:45, 01.04.2024 - Guvernul francez a anunțat ca 800 de persoane, dintre care 15 radicalisti islamisti, au fost excluse de la organizarea Jocurilor Olimpice de vara de la Paris, dupa efectuarea celor 180.000 de controale de securitate dintr-un total de un milion, informeaza AFP, citata de Agerpres.„Francezii trebuie sa…

Matteo Salvini il critica dur pe Macron: „Nu vreau sa le las copiilor mei un continent gata sa inceapa al Treilea Razboi Mondial”

20:20, 24.03.2024 - Vicepremierul si ministrul italian al transporturilor, Matteo Salvini, a dat asigurari duminica, 24 martie, ca nu are nimic cu presedintele francez Emmanuel Macron, la o zi dupa ce l-a acuzat ca este un "instigator la razboi", informeaza Agerpres preluand agenția italiana de presa ANSA.Salvini a subliniat…

Franța va folosi un sistem de supraveghere video cu AI pentru a asigura securitatea Jocurilor Olimpice de la Paris

18:55, 08.03.2024 - Franța a testat tehnologia de supraveghere video bazata pe inteligența artificiala, care va fi implementata in timpul Jocurilor Olimpice, la un concert Depeche Mode, saptamana aceasta, considerand exercițiul un succes, noteaza Reuters.

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris ofera invitații gratuite pentru sute de mii de spectatori

09:21, 06.03.2024 - Organizatorii ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris vor oferi invitatii gratuite unui numar de 222.000 de spectatori alesi de autoritati, a anuntat marti ministrul francez de Interne, potrivit Reuters, citat de news.ro. Municipalitatile si alte entitati organizatoare vor primi fiecare…


Ce parere ai despre aceasta stire?