Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franța și Germania nu sunt de acord cu prelungirea restricțiilor pentru importurile de cereale din Ucraina

Publicat:

Restricțiile care vizeaza importurile de cereale ucrainene, impuse de Polonia, Ungaria, Slovacia, Romania si Bulgaria in luna aprilie ar urma sa fie fie ridicate in septembrie, insa cele cinci țarii solicita prelungirea lor pana la sfarșitul acestui an. Franța și Germania au anunțat marți ca se opun extinderii masurii, relateaza AFP, citata de Agerpres.In contextul unui flux masiv de produse agricole din Ucraina vecina, care au avut un impact asupra veniturilor producatorilor locali, a permis in primavara acestui an celor cinci state sa interzica pe teritoriul lor comercializarea…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainenii care fug din calea razboiului iși gasesc sfarșitul pe drumul spre Romania. Șase oameni au fost gasiți inecați in Tisa

08:56, 08.05.2024 - Oamenii incearca sa fuga din calea razboiuluiDe la inceputul conflictului din Ucraina, zeci de persoane și-au pierdut viața incercand sa traverseze ilegal granița, sperand sa gaseasca refugiu in Romania. Unele trupuri au fost descoperite in raul Tisa, iar altele in munți, incercand sa evite controalele…

Ucrainenii care fug din calea razboiului iși gasesc sfarșitul pe drumul spre Romania. Șase oameni au fost gasiți inecați in Tisa

23:46, 07.05.2024 - Oamenii incearca sa fuga din calea razboiuluiDe la inceputul conflictului din Ucraina, zeci de persoane și-au pierdut viața incercand sa traverseze ilegal granița, sperand sa gaseasca refugiu in Romania. Unele trupuri au fost descoperite in raul Tisa, iar altele in munți, incercand sa evite controalele…

Se schimba polii de putere din Europa: Romania și alte state din regiune ajung din urma Germania

08:55, 02.05.2024 - Pe data de 1 mai s-au implinit 20 de ani de la aderarea la UE a 10 state. Opt dintre acestea sunt din regiunea Europei Centrale si de Est - Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia. Celelalte doua sunt Cipru si Malta. Din urma vin tare Romania și Bulgaria, care și-au triplat…

Kelemen Hunor, intrebarea zilei!

18:11, 23.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca retragerea candidatului coalitiei PSD – PNL pentru Primaria Capitalei reprezinta o „balbaiala politica de neiertat”, situatie din care decurge intrebarea daca exista vreo strategie pentru viitorul Romaniei a coalitiei. „Este greu sa gasesti cuvinte la o…

Romania a furnizat energie electrica in Ucraina, țara care va importa masiv curent in perioadele de varf

14:45, 21.04.2024 - Romania, Polonia și Slovacia au furnizat, sambata, energie electrica Ucrainei, in regim de ajutor de urgența, din cauza bombardamentelor ruse care au lovit puncte nodale de la Harkov și Krivoi Rog. Kievul a anunțat ca intentioneaza sa reia duminica exporturi minore de energie electrica, dar se asteapta…

Agricultorii francezi si spanioli. UE, ultimatum!

20:16, 07.03.2024 - Circa 300 de agricultori francezi si spanioli au blocat joi cu tractoarele punctul rutier de taxare Biriatou la frontiera dintre Franta si Spania, unde au transmis un „ultimatum” catre UE si institutiile comunitare, in special Comisia Europeana, cerand de la 1 iunie scutirea completa de taxe a combustibilului…

Comunicat Mircea Hava: Polonia, Romania, Ungaria, Bulgaria și Slovacia iși vand produsele agricole cu prețuri mai mici cu 40%

17:00, 18.02.2024 - Comunicat Mircea Hava: Polonia, Romania, Ungaria, Bulgaria și Slovacia iși vand produsele agricole cu prețuri mai mici cu 40% Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit razboiul din…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?