Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Trei bărbați, prinși cu arme pe Aeroportul Chișinău: Unde le țineau ascunse

Publicat:
(foto) Trei bărbați, prinși cu arme pe Aeroportul Chișinău: Unde le țineau ascunse

Pe Aeroportul Internațional Chișinau au fost identificați trei cetațeni al Israelului, care intenționau sa transporte peste frontiera pistoale, incarcatoare și balonașe CO2, precum și un pachet cu bile metalice. Incidentele au avut in ultimele 24 de ore, in timpul controlului de securitate.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Doi barbați din Timiș, prinși de polițiști beți la volan. Unul nici nu avea permis de conducere

17:35, 28.04.2024 - Dosare penale pe numele a doi barbați, sambata, in Timiș. Ei sunt cercetați penal dupa ce au fost prinși ca au urcat la volan deși consumasera alcool. Unul dintre ei nici nu avea permis de conducere.

(video) Venea din Rusia cu peste jumatate de milion de hrivne, ascunse printre haine: Un șofer din Moldova a incercat sa intre in țara cu banii nedeclarați

16:50, 24.04.2024 - Trei genți negre cu 600 000 de grivne au fost depistate de vameși intr-un autobuz cu pasageri ce venea din Rusia. Potrivit funcționarilor vamali, acestea aparțin unuia dintre șoferi de pe ruta, un barbat in varsta de 45 de ani, cetațean al Republicii Moldova.

Moldova a condamnat ferm atacul Iranului asupra Israelului

10:10, 14.04.2024 - Republica Moldova condamna in modul cel mai ferm atacul Iranului asupra Israelului. Vicepremierul și ministrul de Externe al Republicii Moldova, Mihail Popșoi, a scris un mesaj in acest sens pe pagina sa de socializare. "Sintem solidari cu Israelul și poporul sau, intrucit securitatea regionala in intregul…

( foto)Trei barbați, prinși cu arme pe Aeroportul Chișinau: Unde le țineau ascunse

18:05, 11.04.2024 - Pe Aeroportul Internațional Chișinau au fost identificați trei cetațeni al Israelului, care intenționau sa transporte peste frontiera Republicii Moldova pistoale, incarcatoare și balonașe CO2, precum și un pachet cu bile metalice. Incidentele au avut in ultimele 24 de ore, in timpul controlului de securitate.

Trei barbați, prinși cu permise false, la frontiera: Unul dintre ei și-ar fi cumparat actul cu 300 de euro

13:30, 20.03.2024 - Trei calatori, care dețineau documente cu indici de falsificare, au fost opriți pentru documentare de catre angajații Poliției de Frontiera. Este vorba despre doi cetațeni ai Republicii Moldova, in varsta de 20 și, respectiv, 36 de ani și un cetațean al Ucrainei, de 56 de ani.

Doi barbati din Brașov au fost arestati dupa ce au fost prinsi in flagrant cu droguri pe care le vindeau cu 15.000 E

14:51, 25.02.2024 - Doi barbati au fost arestati preventiv prin decizia Tribunalului Brasov, dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce detineau in vederea comercializarii, in schimbul sumei de 15.000 euro, canabis si cocaina.

Doi brașoveni, arestati dupa ce au fost prinsi in flagrant cu droguri pe care le vindeau cu 15.000 de euro. Unde erau ascunse drogurile. VIDEO

19:10, 24.02.2024 - Procurorii DIICOT Brașov au reținut doi barbați pentru trafic de droguri de risc și mare risc, iar ulterior Tribunalul Brașov a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile.Cei doi brașoveni au fost prinși in flagrant cu 1 kilogram de canabis și 150 de grame de cocaina, drogurile fiind ascunse in sistemul…

Trei barbați care au furat coletele din easybox din Cluj, prinși in flagrant

15:10, 08.02.2024 - Trei barbați au fost prinși in flagrant dupa ce au scos din funcțiune sistemul de supraveghere video montat la cutii securizate de tip easybox și au deschis 11 cutii, de unde au furat 5 colete, au fost prinși de polițiștii din Cluj-Napoca.


Ce parere ai despre aceasta stire?