Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei bărbați, prinși cu permise false, la frontieră: Unul dintre ei și-ar fi cumpărat actul cu 300 de euro

Publicat:
Trei bărbați, prinși cu permise false, la frontieră: Unul dintre ei și-ar fi cumpărat actul cu 300 de euro

Trei calatori, care dețineau documente cu indici de falsificare, au fost opriți pentru documentare de catre angajații Poliției de Frontiera. Este vorba despre doi cetațeni ai , in varsta de 20 și, respectiv, 36 de ani și un cetațean al Ucrainei, de 56 de ani.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

( foto)Trei barbați, prinși cu arme pe Aeroportul Chișinau: Unde le țineau ascunse

18:05, 11.04.2024 - Pe Aeroportul Internațional Chișinau au fost identificați trei cetațeni al Israelului, care intenționau sa transporte peste frontiera Republicii Moldova pistoale, incarcatoare și balonașe CO2, precum și un pachet cu bile metalice. Incidentele au avut in ultimele 24 de ore, in timpul controlului de securitate.

A incercat sa plece din Republica Moldova cu 16 lingouri de aur

07:00, 08.04.2024 - Un cetațean strain a incercat sa plece din Republica Moldova cu 16 lingouri de aur insa a fost prins pe Aeroportul Chișinau. „Un cetațean strain a ascuns mai multe lingouri de aur și intenționa sa le transporte ilicit in Germania. Barbatul de 68 de ani era pasager al cursei „Chișinau-Frankfurt””, potrivit…

Fragmente de drona, gasite in sudul Republicii Moldova. Accesul in zona a fost restricționat

18:15, 04.04.2024 - Fragmente ale unei drone care ar fi de tipul ,,Gherani-2” au fost gasite langa un sat din raionul Vulcanești, acesta fiind situat in apropiere de frontiera moldo-ucraineana, anunța responsabilii Inspectoratului General al Poliției de Frontiera de la Chișinau.

„S-a facut tata” a trei minori, ca sa scape de inrolare: Un ucrainean, prins cu certificate de naștere false pentru copii la frontiera

12:05, 30.03.2024 - Un cetațean din Ucraina, depistat la frontiera cu 3 certificate de naștere pentru minori - false, a solicitat azil pe teritoriul Republicii Moldova, conform unui comunicat emis de reprezentanții Poliției de Frontiera.

A cumparat 3 certificate de naștere pentru minori pentru „a trece liber frontiera”: Un ucrainean, prins cu acte false, a solicitat azil in Moldova

12:00, 30.03.2024 - Un cetațean din Ucraina, depistat la frontiera cu 3 certificate de naștere pentru minori - false, a solicitat azil pe teritoriul Republicii Moldova, conform unui comunicat emis de reprezentanții Poliției de Frontiera.

Un moldovean și un ucrainean, prinși la frontiera cu acte false: Unde se indreptau calatorii

16:50, 10.03.2024 - Doi pasageri au fost depistați cu permise de conducere false in cadrul controlului adițional la trecerea frontierei de stat. Este vorba despre un conațional de 21 de ani și un cetațean al Ucrainei de 23 de ani.

Republica Moldova și Ucraina intensifica cooperarea la frontiera

11:26, 22.02.2024 - In punctul de trecere a frontierei comun Palanca-Maiaki-Udobnoe a avut loc intrevederea bilaterala intre conducerea Poliției de Frontiera a Republicii Moldova și cea a Serviciului Graniceresc de Stat al Ucrainei. Ocazie, in care a fost reconfirmata dorința unei colaborari continue și consolidate intre…


Ce parere ai despre aceasta stire?