Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Moarte tragică la Rîbniţa: Un bărbat a decedat, după ce a fost strivit de un camion

Publicat:

Tragedie in stanga Nistrului. Un barbat de 58 de ani a decedat, dupa ce a fost strivit de un camion. Incidentul a avut loc pe 29 iulie, pe teritoriul unui depozit de grâne din satul Sovietscoe, Ribnița.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj i-a trimis Patrizia, una dintre romancele moarte in viiturile din Italia, mamei sale inainte de tragedie. Femeia, devastata de durere: „Pot sa ma duc la...”

11:35, 05.06.2024 - Mesajul pe care Patrizia, una dintre romancele moarte in viiturile din Italia, i l-a trimis mamei sale inainte de tragedie. Femeia este devastata din cauza pierderii și este de parere ca fiica ei ar fi putut sa se salveze.

Accident cumplit pe DN 1. Impact intre o masina și un camion, patru persoane au decedat

08:46, 28.05.2024 - Tragedie in judetul Bihor. Patru persoane au murit, marți dimineața, in urma impactului dintre o mașina și un TIR pe DN 1. Accidentul a avut loc in jurul orei 6:30, in localitatea Uileacu de Cris, din judetul Bihor, fiind implicate un autoturism si un autotren. „Ajunsi la locul interventiei, pompierii…

Șofer strivit de mașina de gunoi dupa ce a uitat sa traga frana de mana, in Mureș

13:20, 21.05.2024 - Un barbat din localitatea murețeana Tarnaveni se zbate intre viața și moarte, dupa ce mașina de gunoi pe care o conducea a scapat de sub control și l-a strivit. Șoferul a uitat sa traga frana de mana atunci cand a coborat din autovehiculul pe care l-a lasat pornit intr-o panta, relateaza Antena 3.Incidentul…

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

Tragedie in Vinerea Mare, in proximitatea Portului Medgidia: Barbat decedat in Canalul Dunare-Marea Neagra

20:20, 03.05.2024 - Autoritatile de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au intervenit in seara de 03 mai 2024, intr o situatie tragica in proximitatea Portului Medgidia, in zona de acostare a barjelor, unde a avut loc un incident grav.Un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani a fost gasit inecat in…

Tragedie la inalțime: Un barbat a decedat, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Botanica

08:40, 17.04.2024 - Un barbat a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica. Cazul a avut loc ieri, 16 aprilie, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut sa recurga la acest gest.

Moarte bizara la Vaslui. Un barbat care lucra intr-o padure a murit strivit de un copac

16:45, 02.04.2024 - Un vasluian in varsta de 47 de ani, care lucra intr-o padure din localitatea Chitoc, a murit, luni, 1 aprilie 2024, cand un copac a cazut peste el. Polițiștii au declanșat o ancheta și investigheaza circumstanțele producerii incidentului.

Accident teribil acum la Timișoara

02:01, 16.03.2024 - Un accident grav s-a petrecut, vineri seara, la Timișoara. Incidentul a avut loc in zona AEM, pe bulevardul Stan Vidrighin. Potrivit martorilor, se pare ca un autoturism și un camion s-au ciocnit frontal. Imaginile surprinse la fața locului indica faptul ca autoturismul a intrat pe jumatate sub camion.…


Ce parere ai despre aceasta stire?