Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Mihaela şi Mihai au încercat să sară gardul cu doar 3 zile înainte de nuntă! Bruneta a clacat la auzul vorbelor: "Ea nu îl merită"

Publicat:

Mihai si Mihaela urmeaza sa se casatoareasca peste doar 3 zile în casa "Mireasa pentru fiul meu". Fericirea lor era maxima, pâna sa intervina Ali, care a facut-o sa concurenta sa recurga la actiuni disperate.
Fostul concurent a intrat prin intermediul telefonului pentru a îsi da cu parerea în legatura cu lucrurile care se întâmpla în emisiunea "Mireasa pentru fiul meu". Acesta nu considera ca acest mariaj trebuie sa aiba loc.
"Nu am vrut sa zic niciodata, din respect pentru Mihai. Ea nu are ce sa caute lânga…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Ciotoi de la Generic a scapat de boala: ”Cancerul e acum la coș!”. Cat caștiga interpretul piesei ”Banii n-aduc fericirea” la o nunta, in 2024?

15:26, 17.04.2024 - Solistul Dan Ciotoi (68 de ani) a revenit deja pe scena, dupa cele doua operații de cancer la colon. El ne-a vorbit, in exclusivitate pentru Playtech Știri, despre starea actuala de sanatate, dar ne-a dezvaluit și ce gand dureros a avut, inainte de intervențiile chirurgicale. Am aflat, din acest interviu,…

Star Matinal. Larisa Udila iși amana nunta! De ce este nevoita sa ia aceasta decizie: ”Mi-aș fi dorit...” / VIDEO

09:10, 16.04.2024 - Larisa Udila a așteptat cu nerabdare ziua in care se va casatori, dar se pare ca trebuie sa mai aiba rabdare. Bruneta și-a amanat nunta, care trebuia sa aiba loc anul acesta. Deși nu și-a dorit sa ia aceasta decizie, Larisa Udila s-a resemnat și lasa lucrurile sa se intample de la sine. Iata ce s-a…

Cum sa prajești oul fara ulei, cu sita in apa fiarta. Trucul merita incercat

08:05, 14.03.2024 - Iți place sa mananci ou prajit, dar te ferești de ulei? Playtech Știri iți explica cum poți prepara acest aliment cu ajutorul sitei sau strecuratoarei in apa fiarta. Ai nevoie doar de o tigaie adanca, apa, oul propriu-zis și condimente (in funcție de preferințele culinare). Rețeta simpla pentru iubitorii…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta pentru 24 de ore in showbizul romanesc. A imbracat rochia de mireasa

22:25, 23.02.2024 - Zi importanta pentru Kamara! Solistul s-a casatorit cu iubita lui, Gabriella Nastas, pentru 24 de ore. Pe rețelele de socializare, cantarețul și-a surprins fanii dupa ce s-a afișat cu bruneta, el fiind imbracat intr-un costum elegant, iar ea in rochie alba de mireasa. Kamara s-a casatorit cu Gabriella…

Mihai de la Mireasa iși sarbatorește ziua de naștere! Hatice, mesaj romantic pentru soțul ei: ”Țin sa iți mulțumesc…”

12:05, 23.02.2024 - Zi de sarbatoare in familia Mireasa! Mihai din sezonul 7 iși aniverseaza ziua de naștere! Hatice a profitat de acest moment special și i-a amintit soțului ei cat de mult il iubește și il apreciaza! Iata ce mesaj romantic i-a transmis fosta finalista lui Mihai!

Mireasa, sezon 9. Mama lui Dediș nu o place pe Delia. Care e motivul: „Lui ii trebuie o fata simpla!”

12:40, 20.02.2024 - Mama lui Dediș a ținut sa intre in direct și sa-i spuna fiului ca nu i-a placut evoluția lui de pana acum in sezonul 9 Mireasa. Chiar daca a spus ca nu vrea sa-l influențeze, doamna Mihaela a precizat ca nu o place pe Delia.


Ce parere ai despre aceasta stire?