Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO În România se va ridica cel mai înalt pod suspendat din Europa: Satul care va atrage milioane de turiști

Publicat:
FOTO În România se va ridica cel mai înalt pod suspendat din Europa: Satul care va atrage milioane de turiști

Intr-un satuc d se va ridica cel mai inalt pod suspendat din Europa. Autoritațile locale afirma ca proiectul a fost deja inaintat la Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest in cadrul programului de turism rural.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai inalt pod suspendat din Europa. „Ai venit cu avionul la Cluj, te-ai urcat in autocar și ai vizitat zona”

19:00, 26.05.2024 - Romania poate avea cel mai inalt pod suspendat din Europa. O comuna dintr-un județ vecin de Cluj a depus proiectul la Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest pentru finanțare pe componenta de turism rural.

Satul din Romania unde va fi cel mai inalt pod suspendat din Europa. Ar urma sa fie ridicat la o inaltime de 200 de metri: "Sa fie cu ajutorul Domnului!"

13:50, 26.05.2024 - Intr-un mic satuc din Romania ar urma sa fie construit cel mai inalt pod suspendat din Europa. Potrivit informațiilor oferite de primarul localitații, podul ar urma sa fie ridicat la o inaltime de 200 de metri.

Satul din Romania care va avea cel mai inalt pod suspendat din Europa. Turistii vor da navala acolo

23:20, 23.05.2024 - Intr-un sat mic din Romania va fi construit cel mai inalt pod suspendat din toata Europa. Municipalitatea spune ca proiectul a fost deja depus la Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest pe componenta de turism rural. Cel mai inalt pod suspendat din Europa, construit intr-un sat din Romania In Romania…

Ioan Strugari, primarul din Parva, vrea sa construiasca in centrul comunei cel mai inalt pod suspendat din Europa

12:10, 01.05.2024 - Ioan Strugari, primarul comunei Parva, a depus luni, la Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, un proiect care prevede construirea, in centrul localitații, a celui mai inalt pod suspendat din Europa, la o inalțime de 200 de metri. Valoarea proiectului se ridica la suma de 6 milioane de euro. „Pe…

Bulgaria a confiscat heroina in valoare de aproape 8,5 milioane de euro, gasita intr-un camion

00:25, 21.04.2024 - Autoritatile vamale din Bulgaria au declarat ca au confiscat 403 kilograme de heroina la granita cu Turcia. Drogurile au fost gasite intr-un camion inmatriculat in Turcia, care se indrepta din Iran spre Europa de Vest.

Orașul mic din Romania care va avea cel mai mare aquapark. Investiția se ridica la 30 de milioane de euro

09:35, 11.04.2024 - Vești bune pentru locuitorii unui oraș mic din Romania. In zona lor va fi deschis cel mai mare aquapark din țara, a carui investiție va depași 30 de milioane de euro. Autoritațile locale promit ca proiectul va da naștere uneia dintre cele mai interesante atracții turistice ale momentului. Se deschide…

Anatomia UMF Cluj, reabilitata cu 11 milioane de euro - FOTO

16:55, 26.03.2024 - UMF Cluj a reușit sa obțina o finanțare de 11 milioane de euro pentru reabilitatea cladirie Anatomie, din curtea Spitalului Clinic Județean Cluj. Universitatea și Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest au semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului de modernizare și reabilitare…

Cladirea Anatomie a UMF Cluj va fi reabilitata și modernizata. Investiție de peste 11 milioane de euro

16:30, 26.03.2024 - UMF Cluj-Napoca și Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest au semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului de modernizare și reabilitare a cladirii Anatomie de pe strada Clinicilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?