Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Emma Răducanu, imagini din prima vacanță după șapte ani

Publicat:

​A doua parte de sezon 2021 a fost una fantastica pentru , totul culminând cu titlul cucerit la US Open. Sportiva din a postat câteva imagini dintr-o vacanța speciala, cu atât mai mult cu cât este prima dupa șapte ani.

Emma a împartașit cu fanii imagini din ceea ce spune ca este prima vacanța din ultimii șapte ani.

Sportiva se declara pregatita și plina de energie pentru presezon (perioada antrenamentelor care vor fi baza pentru 2022).

Sursa foto: / Instagram





View this post…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Delia, in vacanța cu parinții! In ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatal ei de Paște. Imagini rare

15:41, 04.05.2024 - Delia a publicat pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, mai multe fotografii din vacanța in care a plecat cu parinții și soțul ei de Paște. Iata cum i-a surprins pe mama și tatal ei!

Veste mare pentru Simona Halep! A primit wild-card pentru Madrid Open

09:30, 04.04.2024 - Simona Halep revine in sezonul de zgura, dupa ce in urma cu scurt timp organizatorii competiției de la Madrid Open au anunțat faptul ca sportiva noastra a primit un wild-card pentru competiția care va avea loc in perioada 23 aprilie – 5 mai. Sportiva noastra a participat acum doua saptamani la primul…

VIDEO | Imagini terifiante: Un autobuz a intrat in plin intr-o procesiune de Paște / Sunt peste 25 de victime

09:05, 01.04.2024 - Cel putin patru persoane au murit in statul Pernambuco, in nord-estul Braziliei, dupa ce un autobuz a lovit o procesiune de Paste, anunta guvernatoarea regiunii, relateaza AFP. ”Ma gandesc la credinciosii si la familiile victimelor accidentului care a avut loc in timpul procesiunii de la Jaboatao,…


Ce parere ai despre aceasta stire?