Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / După ce a fugit din casa „Mireasă pentru fiul meu“, Dănuţ nu se dezlipeşte de ei! Era de aşteptat să fie tot împreună

Publicat:

Viata merge înainte si în afara competitiei de la &"Mireasa pentru fiul meu“, dupa cum se vede Danut, care a sarit de curând gardul, este în culmea fericirii. Uite ce bine se descurca acesta si e fericit e acum.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Danut este unul dintre concurentii din show-ul matrimonial &"Mireasa pentru fiul meu“ care a sarit gardul pe data de 31 decembrie, chiar înainte de . Concurentul a luat aceasta decizie alaturi de Petru si din imagini se vede ca este foarte fericit cu ce a facut.

Ei bine, Danut este…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nunta mare la Survivor: „Vrei sa fii soția mea? Asta e tot ce am”! Cine e concurentul care a ingenuncheat in fața iubitei

12:50, 22.05.2024 - Cea mai recenta ediție a emisiunii Survivor Romania All Stars 2024 a venit cu o surpriza imensa atat pentru concurenți, cat și pentru familiile lor, dar și pentru fanii show-ului. Jocul de recompensa din aceasta saptamana de la Survivor Romania All Stars 2024 a fost unul cu un caștig de-a dreptul incredibil…

Trei zodii pentru care luna mai va fi decisiva. Apar schimbari radicale in viața lor, la care nu s-ar fi așteptat

09:45, 09.05.2024 - Vești noi pentru trei zodii din horoscop! Luna Mai va fi decisiva pentru ei, astfel ca trebuie sa se aștepte sa treaca prin schimbari radicale, care le vor decide destinul. Nativii nu se așteptau ca acest lucru sa se intample, caci și-au facut planuri pentru tot restul anului. Ei bine, totul se va schimba.

Mireasa. Alexandru și Cristina, marturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO

23:50, 18.04.2024 - Alexandru și Cristina formeaza un cuplu in casa Mireasa, iar planurile lor devin tot mai stabile. De data aceasta, și-au facut mai multe marturisiri importante din trecutul lor. Concurentul a povestit despre o dependența pe care o avut-o, iar partenera sa i-a spus ca il va susține necondiționat.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cum a reacționat Dediș, cand a aflat ca a fost eliminat! Concurentul nu regreta decizia publicului: ”In speranța ca...” / VIDEO

20:31, 12.04.2024 - Decizie neașteptata in casa Mireasa! Dediș a fost eliminat și urmeaza sa plece acasa. Concurentul a sperat pana in ultimul moment ca va cunoaște in emisiune o fata compatibila cu el, insa acest lucru nu s-a intamplat. Iata cum a reacționat, dupa ce a aflst ca a fost eliminat!

Reacția Anamariei Prodan dupa ce s-a zis ca Gigi Becali va fi naș la nunta ei cu Ronald Gavril: „Eu nu m-am impacat cu el ca sa am avantaje de pe urma lui”

16:56, 09.04.2024 - Anamaria Prodan s-a impacat cu Gigi Becali dupa ce timp de trei ani au fost in scandal. Totodata, impresara a facut și declarații despre relația cu omul de afaceri, dupa ce s-a zis ca el va fi naș la nunta ei cu Ronald Gavril. Timp de trei ani de zile, Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au atacat reciproc…

Mireasa. Albert este tot mai apropiat de Maria. Ce detalii i-a spus despre viața sa: ”Ai putea accepta?” / VIDEO

23:06, 06.03.2024 - Albert și Maria au incceput sa se cunoasca mai bine, dupa ce s-au sarutat in urma cu cateva zile. Concurentul i-a spus acesteia ca este artist, iar acest lucru presupune sa fie plecat des de acasa. Cat de dispusa ar fi tanara sa accepte acest lucru!

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.


Ce parere ai despre aceasta stire?