Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Ucrainei, mesaj tranșant după ce Klaus Iohannis a anunțat că România nu va trimite sistem Patriot

Publicat:
Premierul Ucrainei, mesaj tranșant după ce Klaus Iohannis a anunțat că România nu va trimite sistem Patriot

Prim-ministrul Ucrainei, , afirma ca o victorie a Ucrainei impotriva Rusiei ar fi "victoria tuturor democratiilor", dar este necesar sprijinul continuu al partenerilor si aliatilor Kievului.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prim-ministrul Ucrainei cere sisteme Patriot din țara noastra: "Speram ca Romania iși va aduce contribuția"

14:41, 23.05.2024 - Prim-ministrul Ucrainei, Denis Smigal, afirma ca o victorie a Ucrainei impotriva Rusiei ar reprezenta "victoria tuturor democrațiilor", dar aceasta presupune sprijinul continuu al partenerilor și aliaților Kievului.

Premierul Ucrainei inca mai spera ca Romana va contribui la un sistem Patriot de care țara sa are nevoie

12:45, 23.05.2024 - Prim-ministrul Ucrainei, Denis Anatoliovici Smihal, afirma ca o victorie a Ucrainei impotriva Rusiei ar fi „victoria tuturor democratiilor”, dar este necesar sprijinul continuu al partenerilor si aliatilor Kievului.

Premierul Ucrainei: Avem nevoie de sisteme Patriot si speram ca si Romania va putea sa isi aduca o contributie

12:30, 23.05.2024 - Prim-ministrul Ucrainei, Denis Smihal, a transmis, joi, intr-un mesaj video adresat participantilor la Black Sea and Balkans Security Forum, ca Ucraina are nevoie de sisteme Patriot si ca spera ca si Romania va putea sa isi aduca o contributie, pentru ca o victorie a Ucrainei impotriva Rusiei ar fi…

Ucraina a pus ochii pe Patriot-ul „romanesc”: „Speram ca si Romania va putea sa isi aduca o contributie”

12:25, 23.05.2024 - Prim-ministrul Ucrainei, Denis Anatoliovici Smihal, afirma ca o victorie a Ucrainei impotriva Rusiei ar fi "victoria tuturor democratiilor", dar este necesar sprijinul continuu al partenerilor si aliatilor Kievului."Noi acum ne reconstruim tara si avem nevoie sa-i oprim pe rusi din a distruge si mai…

Romania nu va ceda Ucrainei niciun sistem Patriot daca nu primește ceva in schimb, afirma președintele Iohannis

15:41, 22.05.2024 - Romania va ceda Ucrainei un sistem Patriot doar daca va primi ceva in schimb, astfel incat capacitatea de aparare a Romaniei sa nu scada. Acest punct de vedere a fost reiterat, in ziua de 22 mai 2024, de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului, aflat in județul Brașov, a fost intrebat de jurnaliști…

Tensiuni la nivel inalt. Armata ezita sa doneze Ucrainei un sistem Patriot. Klaus Iohannis ii cheama la discutii pe Ciuca si Ciolacu (surse)

15:20, 13.05.2024 - Cerintele de la Washington provoaca tensiuni la Bucuresti. Premierul Marcel Ciolacu spune ca Armata ezita sa doneze un sistem Patriot pentru Ucraina. Asta desi presedintele Klaus Iohannis a dat de inteles ca Romania ar fi deschisa sa ofere Kievului un sistem Patriot, dupa negocierile de la Casa Alba.

Biden a cerut, Iohannis s-a conformat! Romania ar putea trimite in Ucraina un sistem Patriot

16:15, 08.05.2024 - Joe Biden i-a cerut lui Klaus Iohannis, in Biroul Oval, ca unul din sistemele Patriot pe care Romania le deține sa fie trimis Ucrainei.  Romania ar putea fi pregatita sa trimita o parte dintre sistemele sale de aparare antiaeriana Patriot in Ucraina, a declarat presedintele Klaus Iohannis pe 7 mai,…

Radu Tudor: "Romania poate trimite in Ucraina muniție pentru sisteme Patriot. Cred ca in foarte scurt timp vom vedea victorii importante ale Kievului"

11:46, 25.04.2024 - Analistul militar Radu Tudor a explicat, intr-o intervenție recenta la radiodifuziunea publica, felul in care ajutorul american promulgat de președintele Joe Biden va schimba situația pe frontul razboiului din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?