Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Cât de mult semăna fata pedofilului olandez cu Adriana Fieraru, eleva din Dâmboviţa pe care a ucis-o. „Mica mea prinţesă”

Publicat:

Asemanarea dintre fata criminalului olandez si fata de 11 ani pe care a omorat-o, din , este izbitoare. Strainul o numeste pe fata sa pe retelele sociale „Mica mea printesa”. , olandezul suspectat ca a ucis-o pe , s-a sinucis, luni, in Olanda, dupa ce a aflat ca Politia este pe urmele sale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Abia acum s-a aflat! Unde a fugit mostenitoarea tronului Olandei de teama sa nu fie rapita

05:25, 18.04.2024 - Printesa mostenitoare olandeza Amalia a trait in Spania pentru a scapa de amenintari la adresa securitatii sale, dezvaluie presa locala, in timp ce se pregatea sa-si faca debutul oficial in cadrul unei vizite de stat, miercuri, in Olanda, relateaza AFP, conform news.ro.

Copil de trei ani gasit singur pe strada, in fata unui magazin din Gaesti. Cum a reușit micuțul sa plece din casa

23:25, 14.04.2024 - Un barbat a gasit un copil de trei ani singur, pe strada, in fata unui magazin din orasul dambovitean Gaesti, si a anuntat Politia, care l-a dus mamei, informeaza, duminica, IPJ Dambovita.

Campul din Muntenia care a innebunit internetul. Plin cu lalele de toate culorile FOTO VIDEO

15:30, 10.04.2024 - Un camp cat vezi cu ochii, din satul Patroaia Deal, comuna Crangurile, județul Dambovița, a devenit multicolor. Doi tineri, soț și soție, au adus lalele din Olanda, pe care le-au plantat pe o suprafața de 30.000 de mp.

In primele ore de la intrarea in Schengen și folosireaaplicației E-DAC, polițiștii romani au depistat un olandez cautat de autoritați din 2019

20:15, 31.03.2024 -  „In cursul noptii de ieri, 30 martie 2024, politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Liesti, in timpul desfasurarii activitatilor de serviciu pe raza localitatii Independenta, din judetul Galati, au efectuat semnal regulamentar de oprire, pentru control, conducatorului unui autoturism care se…


Ce parere ai despre aceasta stire?