Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Bianca Roman, ispita de la "Insula iubirii", este mai curtată ca niciodată chiar dacă este însărcinată: "Sunt mereu îndrăgostită"

Publicat:

este însarcinata în luna a saptea si în putin timp îsi va cunoaste fetita. Este nerabdatoare sa o tina în brate. Asta nu o împiedica însa sa se îndragosteasca, vedeta a afirmat ca barbatii o curteaza mai des ca niciodata.

a dezvaluit ca se simte mai bine ca niciodata. Este pregatita sa o cunoasca pe fetita sa si spera ca o va naste natural. În mai spera sa o aduca pe lume. 

"Nu simt ca sunt însarcinata. Simt ca am pus cam peste tot kilograme. Am vazut cazuri mai grave,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Panoul de baschet de la Tiraspol, care a cazut peste un copil - un pericol zilnic: „Cade mereu. Cat pe ce sa striveasca și o fetița”

11:26, 07.06.2024 - Panoul de baschet din curtea unui bloc din orașul Tiraspol, care a strivit ieri un copil, a mai cazut, anterior, și peste alți minori. Un baiat povestește, pentru presa locala, ca a pațit-o chiar prietenul lui, care din fericire, nu a avut nevoie de ajutor medical.

Reacția Cristinei Cioran dupa ce Alex Dobrescu a anunțat ca e insarcinata din nou cu copilul lui. Cei doi sunt desparțiți: „E in trei luni”

09:10, 25.05.2024 - Cristina Cioran a facut primele declarații dupa ce Alex Dobrescu, fostul ei iubit și tatal fetiței sale, a anunțat ca vedeta e insarcinata din nou, cu copilul lui. Deși a evitat subiectul, ea a recunoscut ca a ajuns la medic, caci recent s-a confruntat cu unele probleme medicale. Dupa ani de zile de…

O pana apartinand unei pasari disparute cu un secol in urma, mai scumpa decat aurul

20:01, 21.05.2024 - O pana apartinand unei pasari dintr-o specie disparuta in urma cu mai mult de un secol a fost scoasa la licitație luni, in Noua Zeelanda. Pana a fost vanduta cu 46.521 de dolari neozeelandezi, aproximativ 28.000 de dolari americani. Pretul a facut-o cea mai scumpa pana vanduta vreodata in lume. Pana…

O insula aflata intre Scoția și Irlanda de Nord a fost scoasa la vanzare

13:00, 27.04.2024 - O insula privata idilica de 453 de acri este de vanzare in largul coastei de vest a Scoției. Ea vine la pachet pentru cumparatori cu plaje de nisip, șapte case, un pub, un heliport și o intreaga biodiversitate, relataza CNN.

Fetita din imagine a devenit una dintre cele mai iubite romance. O vezi mereu la TV, are lipici la telespectatori. Iti dai seama cine este?

14:30, 17.04.2024 - Fetita din imaginea de mai sus este acum una dintre cele mai iubite romance. Telespectatorii o vad aproape zilnic pe micile ecrane. Priviți cu atenție poza, o recunoașteți? Fetița din imagine, una dintre cele mai iubite prezentatoare din Romania Recunoașteți vedeta din imagine? Este una dintre cele…

Vacanțe gratuite pe o insula greceasca. In ce condiții se acorda

22:25, 11.04.2024 - Grecii au avut o inițiativa mai puțin obișnuita in mediul de afaceri, aceea de a acorda o vacanța gratuita timp de o saptamana turiștilor care au platit sejururi anul trecut și nu s-au putut r

Ti-e dor de un last minute in Grecia? Urmeaza-ti instinctul si hai sa descoperi Creta – Insula lui Zeus

10:21, 03.04.2024 - Soarele isi varsa razele aurii peste apele limpezi ale Marii Mediterane, lumina danseaza pe valurile matasoase, iar tu te bucuri de aceasta simfonie de culoare in timp ce savurezi un cocktail, descult, pe plaja cu nisip alb. Nu, nu este o poveste, ci chiar realitatea de care ai putea sa te bucuri intr-un…

Povestea emoționanta a Cameliei Beldiman de la „Insula de 1 milion”. A devenit mama la 17 ani: „M-am dus in continuare la liceu”

14:05, 27.03.2024 - Camelia, concurenta responsabila cu gestionarea resurselor de hrana in tabara Vesticilor, de la „Insula de 1 milion”, are o poveste de viața impresionanta. A lasat Brașovul pentru Dominicana pentru ca vrea sa caștige competiția și sa-i cumpere fiului ei o locuința.Camelia Beldiman este un concurent…


Ce parere ai despre aceasta stire?