Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTBAL, EUROPA LEAGUE Szabolcs Kovacs prinde un nou meci în cupele europene

Publicat:

Federația Romana de Fotbal anunța ca mai multe brigazi de arbitri și observatori romani au primit delegari in competițiile europene. Printre oficiali se afla inclusiv satmareanul .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție la buzunare! Top zone turistice din marile orașe europene in care sunt raportate cele mai multe furturi

06:35, 06.05.2024 - O noua analiza a celor mai frecventate zone de hoții de buzunare din marile destinații turistice din Europa arata ca fenomenul este departe de a fi unul de care sa nu ne temem, mai ales in jurul celor mai importante atracții.

FCSB știe primul adversar din Europa dupa caștigarea titlului » Anunțul lui Mihai Stoica

10:56, 28.04.2024 - FCSB e in sarbatoare. Roș-albaștrii au caștigat titlul dupa un sezon pe care l-au dominat fara probleme. Acum, focusul este pe cupele europene, iar noua campioana iși cunoaște deja primul adversar din cantonamentul de vara. Trupa lui Elias Charalambous a invins-o pe Farul, scor 2-1, in etapa #7 din…

Echipele romanești care au primit licența pentru cupele europene - Anunțul FRF

16:35, 26.04.2024 - ​Federația Romana de Fotbal a anunțat vineri echipele care au primit licența pentru a participa in cupele europene in sezonul viitor. Aceștia au facut precizari și cu privire la situația Corvinului, echipa care nu are drept de promovare, dar care va juca finala Cupei Romaniei.

Ford colaboreaza cu Allego pentru instalarea stațiilor de incarcare la reprezentanțele europene

17:15, 26.03.2024 - Constructorul auto american Ford si reteaua de incarcare a vehiculelor electrice Allego au anuntat marti ca vor introduce statii de incarcare pentru clientii Ford la reprezentanțele din Europa.

Betano și Federația Romana de Fotbal prelungesc parteneriatul pana in 2030 pentru Cupa Romaniei Betano

22:20, 12.03.2024 - Betano, parte a Kaizen Gaming, prelungește parteneriatul strategic cu Federația Romana de Fotbal (FRF) pana in anul 2030, devenind cel mai longeviv parteneriat al brandului la nivel global. Extinderea parteneriatului reprezinta o etapa importanta in colaborare și demonstreaza angajamentul comun al acestora…

VIDEO Surpriza pregatita de FRF dupa ce naționala Romaniei s-a calificat la EURO 2024

12:20, 08.03.2024 - Naționala Romaniei a reușit sa se califice la Campionatul European dupa o pauza de 8 ani, iar Federația Romana de Fotbal vrea sa marcheze aceasta performanța cu un film ce va fi lansat in luna mai.

S-au pus in vanzare biletele pentru amicalul Naționalei de fotbal cu Irlanda de Nord

23:25, 09.02.2024 - Federația Romana de Fotbal (FRF) a anunțat vineri ca s-au pus in vanzare biletele pentru amicalul pe care Naționala Romaniei il va disputa in 22 martie, pe Arena Naționala, cu Irlanda de Nord.

Baraj cu Vrancea pentru Liga a III-a

00:05, 08.02.2024 - Federația Romana de Fotbal a stabilit marți, 6 februarie 2024, prin tragere la sorți, duelurile pentru barajul de promovare in Liga 3. Campioana județului Buzau se va duela cu reprezentata județului Vrancea. In situația in care echipa campioana nu indeplinește condițiile de participare la jocurile de…


Ce parere ai despre aceasta stire?