Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul decar al naționalei, George Florescu, s-a pocăit. Dezvăluiri incredibile din viața sa: “Făceam parte dintr-o bandă și am ajuns în boxa inculpaților. În vacanțe, 80% erau nopţi pierdute. Țigări, alcool, distracții”

Publicat:

Continue reading Fostul decar al naționalei, , s-a pocait. Dezvaluiri incredibile din viața sa: “Faceam parte dintr-o banda și am ajuns in boxa inculpaților. In vacanțe, 80% erau nopti pierdute. Țigari, alcool, distracții” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Spaima litoralului” i-a salvat viata lui Adrian Mititelu Jr. Dezvaluiri incredibile, din spital, ale „Printisorului Craiovei”

12:00, 23.04.2024 - „Spaima litoralului” este cel care i-a salvat viata lui Adrian Mititelu Jr. Fiul patronului de la FCU Craiova a venit cu dezvaluiri incredibile, de pe patul de spital, despre ceea ce s-a intamplat in noaptea care ii putea fi fatala. In varsta de 26 de ani, Mititelu Jr a trecut prin clipe groaznice,…

Combinatia dintre alcool si o tigara era sa-l coste viata pe un barbat din Neamt. Cum a cazut de la etaj

18:45, 21.04.2024 - Imprejurarile in care un barbat din municipiul Roman a ajuns la spital sunt cercetate de politisti, fiind intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce acesta a cazut din balcon

Laurențiu Duța de la 3 Sud Est, dezvaluiri din viața de familie: „Am avut noroc sa am o soție ințelegatoare…”

17:45, 11.04.2024 - Trupa 3 Sud Est a lansat, zilele acestea, super single-ul „In camera ta”, soundtrack-ul lungmetrajului „Retreat Vama Veche”, regizat de catre Petre Nastase. In scurt timp, piesa a reușit sa stranga aproape jumatate de milion de vizualizari, semn ca fanii așteptau cu sufletul la gura un nou hit. Reporterii Click! nu…

FOST SELECȚIONER AL NAȚIONALEI ROMANIEI Antrenorul Emeric Jenei a incetat din viața

14:40, 04.04.2024 - La varsta de 87 de ani, Emeric Jenei, fostul antrenor al echipei Steaua in 1986 și selecționer al naționalelor Romaniei și Ungariei, a incetat din viața. The post FOST SELECȚIONER AL NAȚIONALEI ROMANIEI Antrenorul Emeric Jenei a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

Amintiri cu Vanghelie bișnițarul și Piedone bucatarul

06:56, 29.03.2024 - Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, care a anunțat ca va candida pentru  un nou mandat,  a facut o serie de dezvaluiri din anii comunismului cand era prieten cu Piedone. Invitat la Realitatea Plus , Vanghelie a sustinut ca fostul sau prieten n-are șanse sa caștige lupta pentru nicio primarie.…

Osteoporoza, „boala tacuta” ce afecteaza 22% dintre femeile peste 50 de ani. Dr. Anca Dragutescu, MedLife: un diagnostic pus precoce crește eficiența tratamentului, iar pacienții pot preveni fracturile dureroase, ce pot lasa sechele pe viața”

14:11, 22.02.2024 - Continue reading Osteoporoza, „boala tacuta” ce afecteaza 22% dintre femeile peste 50 de ani. Dr. Anca Dragutescu, MedLife: un diagnostic pus precoce crește eficiența tratamentului, iar pacienții pot preveni fracturile dureroase, ce pot lasa sechele pe viața” at Info real.

Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de moda a facut dezvaluiri incredibile

09:06, 19.02.2024 - Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de moda a facut dezvaluiri incredibile Continue reading Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de moda a facut dezvaluiri incredibile at Tabu.

O legenda a sportului american face dezvaluiri despre viața de familie: „Nu am vrut sa am copii cat am fost in activitate. Eram mult prea egoist”

12:36, 10.02.2024 - Derek Jeter, legenda echipei Yankees, a vorbit despre viața sa de dinainte de a avea copii. Fostul jucator de baseball, acum in varsta de 49 de ani, spune ca a fost „prea egoist” de-a lungul carierei și nu a luat in calcul sa fie tata. Abia dupa retragere, el și soția lui, Hannah, au devenit parinți…


Ce parere ai despre aceasta stire?