Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foști miniștri, oameni de televiziune și afaceriși cunoscuți întră în proiectul imobiliar de la Cluj al Elenei Udrea

Publicat:

Cel mai mare proiect imobiliar din Romania, “”, și-a schimbat acționariatul. Proiectul, de peste doua miliarde de euro, va fi ridicat pe strada Moș Ion Roata din Cluj-Napoca. 

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Postul local de televiziune Turda TV devine Cluj Live

19:46, 25.04.2024 - Postul local de televiziune Turda TV a obținut acordul pentru schimbarea denumirii in Cluj Live. Asta dupa ce in acționariatul societații care deținea Turda TV a intrat și jurnalistul clujean Mircea Sime (corespondent Romania TV), alaturi de Anca Babaioana. ”Consiliul National al Audiovizualului a aprobat…

Cum iși rasfața fiul unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Romania. Nu-i spune „NU” la nimic! / PAPARAZZI

22:45, 18.04.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” unui om de afaceri cunoscut din Romania. Afaceristul nu-i spune „NU” la nimic fiului sau! Iata cum iși rasfața acesta baiatul, dar și ce imagini avem cu el!

MINA lanseaza ediția itineranta MINA Pop-Up la Cluj, Iași și Timișoara

17:31, 09.04.2024 - MINA, Museum of Immersive New Art, unul dintre cele mai inovatoare spații culturale din Romania, lanseaza pe 19 aprilie un nou concept revoluționar, MINA Pop-Up, un proiect itinerant, prezentat de George.Primul banking inteligent, ce aduce arta digitala și noile tehnologii in trei mari orașe din Romania:…

Premierul Ciolacu, intalnire cu avocații care au caștigat procesul Roșia Montana: „Au luptat chiar și cu deciziile unor foști prim-miniștri”

12:25, 14.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi, inaintea ședinței Executivului, ca a invitat la Guvernul Romaniei echipa de avocați care a caștigat procesul Roșia Montana pentru Romania și le-a mulțumit pentru aceasta victorie.

Sentința executorie: Firma prin care Elena Udrea vroia sa construiasca la Cluj mega-proiectul Transilvania Smart City, evacuata de pe teren

18:40, 11.03.2024 - Justiția a pronunțat pana acum peste zece sentințe in favoarea SDC Imobiliare, in procesele cu Realtopfarma. Cele doua companii, inițial asociate in proiect, se judeca acum in mai multe dosare aflate pe rolul instanțelor din Romania.

I-a luat ma-sa strada! Tanar amenințat de un bombardier ca-i rupe picioarele daca mai trece pe acolo!

17:30, 09.03.2024 - Un tanar, mutat la Cluj-Napoca, a povestit pe un grup de Facebook cum a fost amenințat pe o strada din municipiu, de un alt participant la trafic care bloca circulația pe o strada, ca daca mai trece pe acolo, ii va rupe picioarele, deoarece strada este una privata. „Mi-a spus un prieten la un moment…

Reacții politice dupa decizia privind procesul Roșia Montana: Continua contrele intre foști și actuali prim-miniștri

10:40, 09.03.2024 - Liderii politici s-au intrecut in exprimarea opiniei lor dupa ce Romania a caștigat procesul privind Roșia Montana, nuanțele declarațiilor fiind legate de statutul lor, adica parte a Puterii sau a Opoziției.

Boc, despre comasarea alegerilor: Nu am inventat covrigul și nici apa calda. A nu avea incredere in oameni e o ofensa

14:10, 08.02.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, marți, ca practica comasarii alegerilor este „o decizie de oportunitate”, dar care este in concordanța cu cea europeana, respecta legea și a mai fost folosita și in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?