Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta candidată democrată Marianne Williamson a intrat din nou în cursa pentru Casa Albă

Publicat:

, autoarea unor carti de succes despre spiritualitate si bunastare, a anuntat, sambata, ca va candida pentru functia de presedinte al SUA in 2024, la patru ani dupa ce nu a reusit sa treaca de cursa interna a democratilor.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nikki Haley ar putea sa fie nominalizata pentru funcția de vicepreședinte de echipa lui Donald Trump (Axios)

17:10, 11.05.2024 - Fosta candidata republicana in primarele pentru presedintia SUA, Nikki Haley, este luata in considerare in mod activ de echipa de campanie a lui Donald Trump pentru a fi partenera sa la Casa Alba ca vicepresedinte, a relatat sambata site-ul de stiri Axios, care citeaza doua surse.

Gabriela Firea, despre retragerea lui Piedone din cursa pentru Primaria Capitalei: „L-aș putea suna. Sa faca ce a spus”

22:40, 26.04.2024 - Gabriela Firea, candidata PSD pentru funcția de primar general al Bucureștiului, a spus, la Digi24, ca ea nu este orgolioasa și n-ar avea nicio problema sa-l sune pe Cristian Popescu Piedone pentru a-i cere sa se retraga din cursa electorala, relateaza G4media.ro.Firea a recunoscut ca ar putea sa-i…

Coaliție anti-Israel in SUA: se cere blocarea armamentului pentru Tel Aviv

13:05, 07.04.2024 - Fosta presedinta a Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi, o aliata apropiata a presedintelui Joe Biden, si alti 39 de legislatori democrati au semnat o scrisoare prin care ii cer liderului de la Casa Alba sa suspende transferul de arme catre Israel, a informat sambata EFE, relateaza Agerpres.

Patruzeci de parlamentari democrati, inclusiv Nancy Pelosi, ii cer lui Biden sa nu mai trimita arme Israelului

12:50, 07.04.2024 - Fosta presedinta a Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi, o aliata apropiata a presedintelui Joe Biden, si alti 39 de legislatori democrati au semnat o scrisoare prin care ii cer liderului de la Casa Alba sa suspende transferul de arme catre Israel, a informat sambata EFE.

Nikki Haley a renunțat la cursa prezidențiala in Statele Unite, dar a refuzat sa iși arate susținerea imediata pentru Trump

07:35, 07.03.2024 - Fosta guvernatoare a Carolinei de Sud, Nikki Haley, și-a incheiat miercuri campania prezidențiala, dupa ce a fost infranta in mod decisiv in cursa din „Super Tuesday” desfașurata pe intreg teritoriul Statelor Unite.

Breaking: Nikki Haley, singura contracandidata a lui Trump, se retrage din cursa pentru Casa Alba

14:20, 06.03.2024 - Fosta ambasadoare americana la ONU Nikki Haley se pregateste sa puna capat campaniei sale in vederea obtinerii investiturii republicane in vederea alegerilor prezidentiale din noiembrie si sa-l lase pe fostul presedinte Donald Trump singur in cursa, potrivit presei americane, relateaza AFP. Decizia…

CNN: Nikki Haley iși va anunța retragerea din cursa pentru alegerile prezidențiale din SUA

14:11, 06.03.2024 - Nikki Haley urmeaza sa isi anunte miercuri retragerea din cursa pentru Casa Alba, potrivit postului CNN, o decizie care ii va asigura fostului presedinte Donald Trump nominalizarea republicana si o noua confruntare cu actualul presedinte, democratul Joe Biden, in noiembrie.

Doi candidați la primaria unui oraș au fost impușcați mortal chiar inaintea inceperii campaniei electorale

10:40, 28.02.2024 -  Marti, Partidul Actiunii Nationale (PAN) al opozitiei conservatoare din Mexic a cerut autoritatilor sa declanseze o investigatie amanuntita asupra celor doua crime si sa-i aduca in fata justitiei pe cei care le-au comis.Armando Perez de la PAN si Miguel Angel Zavala, candidatul partidului de stanga…


Ce parere ai despre aceasta stire?