Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fost comandant NATO: Incompetenţa armatei ruse a dus la pierderi de generali fără precedent în istoria modernă

Publicat:

, un fost comandant suprem al NATO in Europa, sustine ca armata rusa a dat dovada de o „incompetenta uimitoare” in razboiul din Ucraina si ca a dus la o pierdere de generali si alti ofiteri superiori fara precedent in istoria moderna.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele Cehiei, fost comandant NATO, dezvaluie planurile Rusiei: Nu va fi un partener pașnic pentru Europa

13:50, 12.05.2024 - Rusia va face rau Europei si nu se va multumi sa ia doar o parte din Ucraina, a avertizat presedintele ceh Petr Pavel intr-un interviu acordat ziarului austriac Die Presse. El crede, de asemenea, ca Europa se afla la inceputul unei confruntari mai lungi cu Rusia, dar aceasta nu trebuie sa fie neaparat…

Armata obligatorie. Hari Bucur-Marcu: „Doar imbecilii nu ar putea ințelege”

15:45, 03.05.2024 - Hari Bucur-Marcu , ofițer in rezerva si expert in probleme de securitate, respinge, cu argumente, ipoteza reintroducerii armatei obligatorii. Ba chiar exista nenumarate argumente impotriva acestei idei crețe, spune el. „M-a intrebat un moderator al unei emisiuni de televiziune ce șanse ar fi pentru…

Pierderi de 7 miliarde de dolari pentru Gazprom, din cauza razboiului din Ucraina

18:41, 02.05.2024 - Grupul rus Gazprom a raportat joi pierderi nete de 6,9 miliarde de dolari in 2023, comparativ cu un profit net de 15,2 miliarde de dolari in 2022. Vanzarile sale de gaze spre Europa s-au redus la jumatate.

Rușii susțin ca au lovit Comandamentul de Sud al armatei ucrainene

17:10, 01.05.2024 - Regimul de la Kremlin a anunțat, miercuri, ca a lovit cartierul general de comanda al gruparii sudice a armatei ucrainene, care are sediul in portul Odesa, unde Ucraina a anuntat ca un atac cu rachete a ucis trei persoane, relateaza Reuters.

Cele mai puternice banci din Europa prospera in Rusia: profit colosat in 2023 și taxe mai mari pentru statul rus, in plin razboi in Ucraina

23:46, 29.04.2024 - Cele mai mari banci occidentale care continua sa opereze in Rusia au platit 800 de milioane de euro (857 milioane de dolari) in taxe la bugetul sau in 2023, ceea ce este de patru ori mai mult decat inainte de invazia Ucrainei de catre Moscova, relateaza Financial Times (FT).

Zelenski rasucește cuțitul in rana americanilor: le amintește de cel mai mare eșec din istoria moderna a SUA

00:55, 22.04.2024 - „Ucraina nu va fi al doilea Afganistan”, spune Zelenski dupa aprobarea noului pachet de ajutor. Președintele ucrainean le transmite americanilor ca nu "finanțeaza razboiul", ci "protejeaza libertatea și democrația in toata Europa", informeaza Mediafax.

Fostul comandant al trupelor americane in Europa: O strategie de reținere a Rusiei 2.0 este inevitabila. De ce are nevoie Ucraina?

14:06, 18.04.2024 - La zece ani de la invazia Rusiei in Ucraina, care a inceput cu anexarea ilegala a Crimeei, este clar ca o strategie de reținere a Rusiei 2.0 este inevitabila, scrie fostul comandant al forțelor americane in Europa, generalul Ben Hodges, intr-un articol pentru Atlantic Council.

(VIDEO) Discursul președintelui Biden privind starea națiunii in 2024

07:00, 08.03.2024 - In discursul sau despre starea națiunii de joi seara, președintele Joe Biden a spus: „Un record de 16 milioane de americani incep afaceri mici și fiecare este un mic act de speranța”. „Mesajul meu catre Putin este simplu. Nu ne vom indeparta, nu ne vom inclina, eu nu ma voi inclina” – a fost una dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?