Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Formaţia Utah Jazz a fost învinsă de către Los Angeles Clippers în semifinalele Conferinţei de Vest a NBA

Publicat:

a invins fara drept de apel pe teren propriu, cu scorul de 132-106, , sambata seara, in semifinalele Conferintei de Vest a Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA).

Clippers a obtinut prima sa victorie in aceasta confruntare, dupa doua infrangeri suferite la , unde Jazz a fost impulsionata de evolutiile foarte bune ale lui , care a inscris in total 82 de puncte in primele doua meciuri, scrie Agerpres.ro.

Californienii au avut o reactie de orgoliu in partida de sambata, in care a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Begu, invinsa in semifinalele turneului ITF de la Wiesbaden

18:55, 04.05.2024 - Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de germanca Jule Niemeier cu 6-1, 6-3, sambata, in semifinalele turneului ITF de la Wiesbaden (Germania), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, potrivit Agerpres.

Indiana Pacers si New York Knicks s-au calificat in semifinalele Conferintei de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA)

11:50, 03.05.2024 - Indiana Pacers si New York Knicks s-au calificat, joi, in semifinalele Conferintei de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), conform Agerpres.Indiana Pacers a trecut de Milwaukee Bucks cu 120-98, castigand seria cu scorul general de 4-2.

NBA: Boston Celtics s-a calificat in semifinalele Conferintei de Est

13:20, 02.05.2024 - Boston Celtics, cea mai buna echipa din sezonul regulat al Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), s-a calificat in semifinalele Conferintei de Est dupa ce a surclasat-o miercuri pe Miami Heat, scor 118-84, in fata propriului public, scorul general fiind 4-1, informeaza AFP.

Salvarea se amana… Dumbravița a fost invinsa la Dej

16:55, 13.04.2024 - CSC Dumbravița a pierdut cu 2-0 meciul disputat astazi, pe terenul Unirii Dej, in etapa a 3-a din play-out-ul Ligii a II-a. Deși alb-verzii iși puteau asigura menținerea in eșalonul secund cu cel puțin o remiza, suspansul se va prelungi, macar cu o saptamana, in privința indeplinirii obiectivului. Prima…

Ultima echipa calificata in semifinalele Ligii de tineret la fotbal se decide in acest weekend

15:05, 12.04.2024 - Duminica, 14 aprilie, sunt programate meciurile din ultima runda a sezonului din play-off-ul și play-out-ul Ligii de Tineret la fotbal masculin. Inaintea ultimei etape tabloul semifinalelor este completat in proporție de 75%, cu Farul Constanța, FCSB și Universitatea Craiova matematic calificate, potrivit…

Inter Miami si Messi, eliminati in semifinalele Ligii Campionilor Concacaf

15:35, 11.04.2024 - Invinsa cu 2-1 la Fort Lauderdale (Florida) in prima mansa, Inter Miami trebuia sa intoarca rezultatul pentru a trece de CF Monterrey si a ajunge in semifinalele Ligii Campionilor Concacaf (America de Nord, Centrala si Caraibe), scrie news.ro .

NHL - Dallas Stars s-a calificat in play-off-ul Cupei Stanley

15:40, 29.03.2024 - Echipa Dallas Stars s-a calificat in play-off-ul Cupei Stanley, dupa ce a invins in deplasare, cu scorul de 3-1, formatia Vancouver Canucks, in duelul primelor clasate in Conferinta de Vest a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata (NHL), potrivit Agerpres. Gratie acestui succes, Dallas…

Boston Celtics, echipa momentului din NBA, invinsa de campioana Denver Nuggets

14:36, 08.03.2024 - Campioana en titre Denver Nuggets a invins-o pentru a doua oara in acest sezon pe Boston Celtics, liderul Conferintei de Est si echipa cu cel mai bun bilant al ligii profesioniste nord-americane de baschet (48 victorii-14 esecuri), cu 115-109, joi, pe propriul teren, intr-un duel care s-ar putea repeta…


Ce parere ai despre aceasta stire?