Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Floyd Mayweather anunță, în sfârșit, că va boxa cu Manny Pacquaio!

Publicat:

raspunde, in sfarsit, atacurilor lui ! Dupa ce a fost acuzat ca nu vrea sa boxeze cu luptatorul filipinez, Floyd a spus intr-un interviu ca asteapta cu nerabdare lupta!

Dupa ce presa din America l-a acuzat pe ca își alege luptatori foarte slabi și ca nu vrea sa boxeze cu , acesta a rupt în sfârșit tacerea! Într-un interviu acordat analistului și expertului în box , acesta a facut o declarație pe care toți fanii boxului o așteapta de ani buni:

Mayweather a mai spus ca nu el este de…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU. Noi pe cine votam? Alegerile locale și alegerile europarlamentare, explicate de un expert in comportamentul politic și electoral

00:05, 08.06.2024 - Expert in comportamentul politic și electoral in Europa și America de Nord, Costin Ciobanu explica, intr-un interviu pentru „Weekend Adevarul”, ce vor alege romanii pe 9 iunie și pune in oglinda alegerile locale și cele europarlamentare, explicand diferențele și specificul pentru fiecare.

Barbat din Caracal, acuzat ca a violat și șantajat o copila de 13 ani

23:40, 28.05.2024 - Un barbat in varsta de 50 de ani, din Caracal, județul Olt, este acuzat ca a ademenit o fata de 13 ani la el acasa și a violat-o, iar cand aceasta a refuzat sa mai dea curs invitației a șantajat-o. Individul a fost reținut.

Primar acuzat de corupție, judecat in ședința secreta ca sa nu-i fie lezata demnitatea. „Nu am luat! Am dat!"

17:51, 22.05.2024 - Primarul suspendat de la Mioveni Ion Georgescu, acuzat de trafic de influența dupa ce ar fi luat bani pentru a angaja un medic la un spital, este judecat in ședința nepublica pe intreaga etapa a cercetarii. Judecatorul i-a admis cererea pentru a nu i se „atinge demnitatea publica”.

Donald Trump, interviu care da fiori. 'Presedintia imperiala care ar remodela America si rolul sau in lume'

17:30, 01.05.2024 - Revista Time prezinta intr-un material amplu intitulat ”If he wins” (”Daca castiga”) ambitiile lui Donald Trump si felul in care acesta vrea sa reia controlul la Casa Alba in cazul unei victorii in alegerile prezidentiale de la 5 noiembrie, un program care da fiori.

Interviu. Scriitorul Cosmin Dragomir, despre geneza sarmalelor: „Exista tensiuni diplomatice generate de paternitatea sarmalelor – vezi Azerbaidjan vs Armenia sau Turcia vs Grecia”

18:05, 16.04.2024 - O discuție despre sarmale este intotdeauna un subiect incitant. Mai tot romanul are rețeta proprie, cu un ingredient secret, astfel incat produsul lui este unic. Un interviu despre sarmale luat de Vasile Ernu lui Cosmin Dragomir, autorul lucrarii „Colecționarul de sarmale”, o enciclopedie gastronomica…

Cine este Nicolae Miu, romanul acuzat ca a ucis cu sange rece un adolescent de 17 ani și a ranit alți patru

14:46, 12.04.2024 - Procesul in care un inginer roman stabilit in Statele Unite este acuzat de crima starneste un val de emotie in toata America. Nicolae Miu a ucis un adolescent și a ranit alți patru, insa sustine ca a fost in legitima aparare. Procurorul l-a prezentat insa ca pe un asasin cu sange rece.

Mircea Geoana. „Aceasta iluzie s-a sfarsit”

16:50, 03.04.2024 - Mircea Geoana. secretarul general adjunct al NATO a vorbitd, intr-un interviu acordat Agerpres, despre pasii pe care Romania ar trebui sa ii urmeze, pentru a evolua in interiorul Aliantei. El mentioneaza investitiile in Aparare si alocarea a minim 2% din PIB in acest sens. „Multe tari din regiunea noastra…

INTERVIU Crenguța Leaua, lidera avocaților romani din dosarul Roșia Montana: „Am dus la bun sfarșit ceea ce parea o munca sisifica”

16:00, 11.03.2024 - Intr-un interviu pentru „Adevarul”, Crenguța Leaua, lidera echipei de avocați romani care a caștigat procesul cu Gabriel Resources, a vorbit despre complexitatea dosarului și volumul uriaș care generaza riscuri, despre efortul colectiv și despre ajutorul primit inclusiv de la oameni ai locului


Ce parere ai despre aceasta stire?